Brand voice

Un nou magazin online pentru tine şi casa ta

Ziarul de Vrancea
19 iul 2013 2595 vizualizări
Una dintre piesele inedite de mobilier din magazinul online este patul care se transformă în birou

 Dacă vreţi să vă redecoraţi locuinţa, să-i faceţi o bucurie celui mic sau pur şi simplu să faceţi un cadou persoanei dragi, noul magazin online “Exclusive Home & Body” vine în ajutorul dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie o gamă largă de produse, de la mobilier până la decoraţiuni sau cadouri.
    Magazinul vă propune un site unde pot fi vizionate articolele puse la vânzare, unde există posibilitatea de a face o comandă, iar preţurile produselor pot fi afişate în lei, dolari sau euro. Acest lucru constituie un avantaj deoarece multe persoane sunt obişnuite să lucreze doar cu o anumită monedă. De exemplu, dacă doriţi să vă cumpăraţi o saltea cu arcuri nouă puteţi opta pentru una “confort exclusive” la un preţ de aproximativ 400 de lei. Preţul pentru care poate fi cumpărată o jucărie pentru copii are o plajă foarte mare, între 15 şi 230 de lei.De exemplu o maşinuţă cu radiocomandă pentru copii costă 120 de lei, iar o păpuşă pentru fetiţe poate fi cumpărată pentru 90 de lei. De asemenea magazinul online oferă mobilier de bucătărie clasic sau modern ce poate fi personalizat după diferite gusturi, decoraţiuni precum perdele, draperii, covoare sau cadouri, cum ar fi flori sau diferite bijuterii din argint, precum brăţări, coliere, cercei sau inele.


   

Unul dintre articolele interesante care se găsesc la vânzare în magazin este patul multifunţional care se transformă în birou. Piesa de mobilier este disponibilă în orice culoare, iar preţul este de aproximativ 800 de euro. Printre alte piese de mobilier se poate achiziţiona şi patul care se transformă într-o canapea foarte modernă care salvează mult spaţiu.
Având în vedere că trăim într-o societate în care totul se face pe fugă, iar timpul liber a devenit un lux, achiziţionarea articolelor a devenit mai simplă şi rapidă prin intermediul acestui nou magazin online. Exclusive Home & Body oferă patru mari categorii de produse: mobilier, saltele şi accesorii, jucării şi decoraţiuni. Acestea sunt împărţite în subcategorii, ajungându-se astfel la un număr foarte mare de articole.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.