Brand voice

Despre şemineele pentru încălzire: avantaje şi dezavantaje

Ziarul de Vrancea
9 iun 2013 4314 vizualizări
Marele avantaj al şemineelor electrice în comparaţie cu alte sisteme de încălzire utilizate în practică este faptul că nu produc monoxid de carbon, fum sau alte emisii, şi în acelaşi timp nu consumă combustibili naturali.

Principiul este unul foarte simplu : totul este electric singurul lucru de care are nevoie utilizatorul doar de o priză. Dacă am enumera avantajele folosirii acestor sisteme de încălzire acestea ar fi fără îndoială : - fără emisii; fără scurgeri de gaz; fără cenuşă; fără umezeală.Nici din punct de vedere economic  avantajele alegerii şemineelor electirce nu este de neglijat. Astfel,în comparaţie cu celelalte tipuri de şeminee, cele electrice consumă cu 90% mai puţin pentru a produce efectul de flacără. Costurile pentru instalarea unui astfel de şemineu sunt minime faţă de cele pentru un şemineu pe gaz sau lemne care are nevoie de coş şi de sisteme de evacuare. Acest lucru se arată foarte eficient atunci cand casa a fost deja construită şi nu se mai pot face modificări sau aceste modificări implică deranj şi costuri in plus. Doriţi să renovaţi? Nimic mai simplu, şemineul electric poate fi demontat şi reasamblat oriunde.

Află mai multe despre acestea accesând site 1, site 2, site 3.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mihai, acum 3942 zile, 3 ore, 34 minute, 35 secunde
dar curentul pe care-l obtineti din carbune si alte surse fosile, nu polueaza? urcati pe cosul de fum de la o centrala pe carbune si mirositi! "...Producția de energie electrică a României a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.