Brand voice

Baia pe care ţi-o doreşti şi aşa cum o vrei!

Gabriel Sava
28 mai 2013 2552 vizualizări
Cand am căutat pentru prima dată să schimb ceva din aspectul vechii mele băi, am avut surpriza de a descoperi cat de mult s-au diversificat ceea ce, în mod curent, numim “produse de baie”. Îmi mai aruncasem ochii la diverse promoţii din reviste, pliante publicitare sau reviste de profil. Dar, nefiind interesat să fac o anumită achiziţie, nu dat mare atenţie multitudinii de oferte. Cand am realizat acest material, mi-am dat seama că îţi pot aranja, accesoriza şi personaliza baia exact aşa cum îţi doreşti!


Ce nu poate lipsi din baie? La această întrebare, în funcţie de pretenţiile fiecăruia, răspunsurile pot fi, cu siguranţă, diverse. Acestea vor include, cu certitudine, lavoar, cadă sau cabină de duş, vas de toaletă şi rezervorul aferent. Ne-am concentrat pe produsele simple de baie, fără a exclude însă, ofertele promoţionale pe care le oferă liderul naţional pe retail în domeniu, respectiv lanţul de magazine Dedeman. Indiferent de spaţiul pe care îl ai disponibil pentru amenajarea băii, magazinul oferă soluţii! Consultantul de vanzări care ne-a servit drept ghid printre multitudinea de oferte ne-a explicat că lavoarele pornesc de la lăţimea de 50 cm şi pot ajunge pană la 1,40 m. Una dintre ofertele speciale cuprinde mască şi lavoar la preţul de 299 lei, la care magazinul a adăugat şi o oglindă cu două spoturi la preţul de 139 lei. Tot în oferta specială sunt disponibile la preţul de 229 lei un lavoar de 55 cm cu masca aferentă produse de Savinidue. Albul rămane alegerea cea mai frecventă însă wenge şi bordeaux pot fi considerate tendinţele ultimelor doi ani, asta, bineînţeles, în funcţie şi de nuanţele de gresie şi faianţă din baie. Deşi nu există un studiu de marketing publicat în acest sens, 60% din opţiunea clientului se bazează pe preţ, iar 40% pe calitatea produselor. Intrată recent în oferta magazinului, combinaţia de la Avensys formată din dulap cu oglindă, un lavoare de 80 cm, cu mască suspendată sau pe picioruşe şi un soldat s-a făcut remarcată prin eleganţa tuturor celor patru componente. Şi pentru că unii vor ca baia să fie “de lux”, Arthema oferă una dintre cele mai scumpe combinaţii: setul de mobilier Trend, la valoarea de 3.629 lei. Acesta include însă un lavoar din composit de 120 cm, cu mască, oglindă şi etajeră din lemn masiv de nuc. Un lucru pe care ni l-a evidenţiat consultatul nostru este faptul că sertare au sistemul de închidere lentă. Mai multe despre mobilierul pentru baie pe obiectesanitare.eu

Căzile de baie, de la “copaie” la hidromasaj de sistem 3

Nu veţi mai găsi în magazine cunoscuta cadă de fontă decat, poate, pe comandă specială. Gama de căzi oferite acum de Dedeman sunt fabricate din tablă, acril plus fibră sau acril 100%. Magazinele de profil  oferă căzi clasice sau cu hidromasaj, pe diferite dimensiuni sau forme. De la 120 cm (lungime) la 180 cm, căzi dreptunghiulare sau pe colţ, preţurile pleacă de la 450 lei, valoare care include însă suport şi mască şi ajung pană la 1.000 lei. Una dintre ofertele curente ala magazinului de profil include cada Sofia, de 170 cm x 70 cm, din acril, cu mască frontală şi suport, la 455 lei. Tot în oferta curentă este inclusă şi cada cu hidromasaj de 85 cm(l) x 170 cm (L) x 65 cm (h), cu opt duze, din care patru mici fixe şi patru mari reglabile, baterie şi tetieră, plus o pompă de 1000 W la preţul de 2199 lei. Şi pentru că gusturile nu se discută, magazinele de profil oferă şi variante de căzi cu laturi inegale, al cărui nivel de hidromasaj poate atinge sistemul 3. Ne-am întrebat ce înseamnă şi am primit un răspuns ferm: hidromasaj, aeromasaj şi cromoterapie! Destul, nu? O astfel de cadă de hidromasaj sistemul 3 ajunge, la dimensiunile de 150 x 150 cm, cu baterie montată pe cadă, valoarea de 4.757 lei. Şi pentru că unii sunt excentrici, există cel puţin o variantă de cadă tip antic, denumită sugestiv “Troia”. Valoarea acesteia ajunge la 2.753 însă o astfel de achiziţie îi va face invidioşi pe cei care o văd în baie.Mai multe despre căzi de baie pe obiectesanitare.eu (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.