Brand voice

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziarul de Vrancea
20 apr 2013 1809 vizualizări
Grupul de firme Premium Porc este un membru activ în judeţul Vrancea, prin implicarea sa în viaţa comunităţii şi prin contribuţia la dezvoltarea acesteia, printre priorităţi numărându-se protecţia mediului, sănătatea şi educaţia.

Pe data de 22 aprilie 2013, de Ziua Pământului, Premium Porc Group în parteneriat cu Primăria Goleşti şi Şcoala Generală Goleşti va organiza o acţiune de igienizare a albiei râului Milcov (zona Plaja Goleşti), urmată de o acţiune de plantare de copaci.

Sub sloganul “În Vrancea, pentru Vrancea”, acţiunea va reprezenta şi un gest simbolic, prin care Premium Porc Group intenţionează “să planteze” în cadrul comunităţilor locale valorile companiei: încredere, implicare, spirit de echipă, orientare spre soluţii, dezvoltare. Acest gest simbolic nu poate fi făcut decât în prezenţa reprezentanţilor autoritatilor locale din comuna Golești dar şi a reprezentanților serviciilor publice deconcentrate cu responsabilități în domeniu, respectiv Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu şi Apele Române. De asemenea, la acţiune vor participa locuitori  din Goleşti, dar şi elevi din comuna în care societatea îşi desfăşoară activitatea.

Premium Porc Group face parte din holding-ul danez DCH International şi are ca obiect principal de activitate administrarea fermelor de porci şi investiţia în agricultură.În cadrul Premium Porc Group lucrează 240 angajaţi, din care 175 sunt din mediul rural, în special din comunele Goleşti şi Slobozia Ciorăşti.

Pe această cale, Premium Porc Group îi invită la ora 13.00, la Plaja Goleşti, pe toţi cetăţenii care doresc ca de Ziua Pământului să planteze un copac.

 

 

Adrian Iorgulescu,

Responsabil comunicare Premium Porc Group

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.