Brand voice

Se apropie Paştele! De unde puteţi cumpăra hăinuţe pentru copii?

Dan Chiriac
15 apr 2013 5006 vizualizări
Mulţi dintre proaspeţii părinţi se gandesc de unde pot cumpăra haine de calitate şi la preţuri rezonabile pentru copiii lor.

Toţi îşi doresc ca bebeluşul lor să poarte cele mai frumoase şi comode haine, iar lumea să arunce o privire admirativă. Dacă unii îşi procură hainele de la rude, cunoştinţe sau prieteni, care au avut în anii precedenţi copii mici, alţii preferă magazinele de specialitate. Recent, în incinta complexului H&M din Piaţa Moldovei din Focşani a fost deschis un raion special destinat celor mici. De la body-uri, tricouri, pantalonaşi şi pană la rochiţe şi costumaşe, părinţii pot alege orice haină pentru copii lor. Patru standuri din H&M oferă o gamă largă de produse. Mărimile pornesc de la 52 pentru copiii de o lună-două şi ajung pană la 152 pentru cei de 10-11 ani. Haine pentru copii se găsesc şi la centrele comerciale Promenada Mall şi Kaufland, acolo unde poţi găsi lucruri începand cu 10-15 lei. În funcţie de buget poţi cumpăra chiar şi o rochie de ocazie pentru fetiţa ta, dar asta te costă 100 de lei sau chiar mai mult. Un costum pentru băiatul tău de cateva anişori sau pentru bebeluşul care urmează să-l botezi te costă tot de la 100 de lei în sus. Pentru cei cu dare de mană, astfel de produse pot fi găsite şi pe Facebook, acolo unde există multe pagini cu oferte pentru copii, unele de la branduri celebre. Cum cele mai multe haine din magazine sunt importate din China sau Turcia, iar calitatea lasă de dorit, părinţii caută şi hăinuţe “made în Romania”. Designerii romani pot face lucruri deosebite pentru copii. Pe site-ul  www.Designersforkids.ro puteţi să descoperiţi magia acestei lumi. Lumea în care cu toţii redevenim copii şi credem din nou în poveşti. Designerii romani se joacă frumos şi creează haine şi accesorii de vis pentru copii, iar parte din vanzări sunt donate copiilor modeşti. Aceasta e magia lumii hăinuţelor create de Designers for Kids. Aşadar, Iepuraşul de Paşte are de unde alege, însă părinţii sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să aleagă hăinuţe din materiale naturale pentru copiii lor.Citeste mai mult despre haine de copii pe http://www.designersforkids.ro/ (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.