Brand voice

VIDEO!!!Tinerii liberali focşăneni, avertizaţi de seniori ce postează pe Facebook

Iulia Crețu
18 mar 2013 52314 vizualizări
Mesajul a fost transmis cu ocazia alegerilor TNL


“Sfatul bătranilor” din PNL Vrancea către mai tinerii lor colegi din TNL: “aveţi grijă ce faceţi cu imaginea voastră”. Acest mesaj le-a fost transmis de Fevronia Stoica, membru PNL Vrancea, celor din TNL Focşani, sămbătă, cand “kinderii” au avut alegeri interne.

Foto:Seniorul liberal Fevronia Stoica le-a dat sfaturi timerilor din TNL Focşani

Tineretul liberal l-a confirmat în funcţia de preşedinte la organizaţia de la municipiu pe Ciprian Epure. “Aveţi langă voi tot felul de capcane: telefonul şi reţelele de socializare. Gandiţi-vă o secundă înainte de a posta ceva. Sunt multe situaţii de tineri care şi-au compromis imaginea cu astfel de postări. Cand aveţi probleme, apelaţi la seniori şi speculaţi expertiza noastră”, le-a spus Fevronia Stoica celor din TNL. Aceasta a făcut referire la cariera politică, cel mai probabil încheiată, a unui lider TNL Alba, consilier local, care a postat pe facebook anumite referiri discriminatorii la adresa comunităţii rrome. Liderul TNL Alba, Rareş Buglea, a fost nevoit să demisioneze după ce a susţinut “sterilizarea femeilor rrome” printr-o postare pe reţeaua de socializare. Printre seniorii liberali care au venit să-i sprijine pe cei de la tineret s-au numărat şi Eduard Lambrino, vicepreşedinte PNL, care le-a spus celor “mici” că “succesul în politică stă în echipă”. De asemenea, la alegerile TNL Focşani au mai participat Mărioara Ciorici, consilier judeţean, Dan Buzoi, consilier municipal, Georgel Constantin, de la cabinetul prefectului, şi Cătălin Toma, primarul comunei Jariştea.

Foto:Ciprian Epure preşedintele ales al TNL Focşani

Lucrările de alegeri ale lui Ciprian Epure i-au avut alături pe Vladimir Duşinschi, TNL Vrancea, şi pe viceprimarul Focşaniului, Tudorel Trofin, fost lider al tineretului liberal vrancean.Citeşte mai mult pe www.socialmediaromania.ro (Iulia CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări imagini de la alegerile TNL Focşani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Grobianul, acum 4028 zile, 9 ore, 52 minute, 17 secunde
Grobian este un cuvint dulce , consider ca i se potriveste mare *** si pe deasupra prost educat animalul!
, acum 4028 zile, 12 ore, 42 minute, 48 secunde
Mai dar cu grobianul de Buruiana nu mai defilati?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.