Brand voice

Scoala de soferi ACR revine dupa 17 ani

Dana Lepadat
1 aug 2006 3174 vizualizări
Filiala ACR Vrancea s-a unit cu cea din Buzau. Prin cardul ACR, membrii pot beneficia de imprumuturi si reparatii la masina. ACR va spune si cita benzina consumati pentru un anumit traseu rutier

In urma unei reorganizari la nivel de tara, filiala Automobil Clubul Roman din judetul nostru s-a unit cu cea de la Buzau, iar fostul director, Eugen Stanescu a fost pensionat la inceputul acestui an. Odata cu noua organigrama a fost reintrodusa si renumita scoala de soferi ACR. Prima serie este formata din 15 elevi sub indrumarea profesorului Leonard Stoican. Cursurile scolii ACR sint printre cele mai ieftine ajungind la doar 500 RON. Directorul filialei Automobil Clubul Roman Buzau - Vrancea, Marioara Giugula, s-a aflat recent la Focsani intr-o vizita de lucru. "Intentionam sa relansam ACR-ul in forta! Am fost surprinsa sa constat ca la citiva kilometri de Buzau lucrurile sint percepute cu totul altfel. Aici, in Vrancea, filiala a fost pur si simplu lasata balta. Vrem sa revigoram totul aici. M-am lovit de o lipsa de colaborare cu institutiile publice in special. Am vrut sa demaram un proiect de educatie rutiera in scoli, dar am fost tratati cu reticenta de reprezentantii Inspectoratului Scolar si cei de la IPJ Vrancea pe motiv ca directorii de scoli nu cedeaza salile de clasa pentru asa ceva. Este vorba de o minima dotare a salilor pentru aceste ore, dar totul se face la sfirsitul programului scolar. Vom mai incerca in toamna sa deschidem astfel de cursuri. In Buzau avem asa ceva si chiar participam la concursuri nationale cu copiii", a declarat directorul ACR, Marioara Giugula. Aceasta a prezentat o serie de noi facilitati oferite de organizatia pe care o conduce de mai bine de jumatate de an. Printre acestea se numara cardul ACR eliberat in locul consacratului carnet de membru, cu care beneficiarii au reduceri de pina la 20 la suta in unele magazine din strainatate. De asemenea, ACR pune la dispozitia membrilor si un carnet de ajutor rutier care confera unele avantaje conducatorilor auto. Acesta contine cupoane prin care se pot face imprumuturi intre 600 si 1100 euro pentru plecari in strainatate, cupon de creditare prin care membrii ACR pot obtine diferite sume de bani imprumut in orice zona din tara, de la filialele ACR si chiar pot beneficia de reparatii la masina oriunde, la orice ora prin mecanicii angajati special de ACR. Tot Automobil Clubul Roman este cel care elibereaza permisul international de conducere. In plus, membrii ACR pot beneficia, prin centrala institutiei, de informatii privind combustibilul necesar pentru traseele pe care vor sa le parcurga dar si de rezervari la hotel in timp record.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.