Brand voice

Raiffeisen Bank continua programele pentru studenti

Camelia Stănilă
8 iun 2005 1288 vizualizări
Banca ofera tinerilor programele "Raiffeisen Trainee" si "Bursa Raiffeisen". Absolventii au sansa de a se angaja in cadrul unitatilor Raiffeisen.

Raiffeisen Bank va lansa a treia editie a programului "Raiffeisen Trainee", dedicat tinerilor absolventi de invatamint superior. In cadrul acestei editii, 10 tineri absolventi vor avea sansa sa cunoasca banca in detaliu timp de noua luni, cind vor efectua stagii de pregatire in majoritatea directiilor din banca. La sfirsitul programului, fiecare tinar va avea sansa sa opteze pentru directia unde isi va desfasura activitatea pe viitor, tinind cont de posturile disponibile din companie. Etapa de colectare a aplicatiilor pentru acest program se va incheia pe 1 iulie 2005. Sint invitati sa aplice (raiffeisentrainee@rzb.ro) tinerii care sint studenti sau masteranzi in an terminal (indiferent de specialitate, la orice centru universitar din tara), care isi doresc o cariera in domeniul bancar si au avut rezultate deosebite pe parcursul facultatii. De asemenea, este preferabil ca doritorii sa fi fost membri ai unor asociatii studentesti, implicati in activitati extracurriculare sau de voluntariat, sa aiba o cultura generala solida si sa vorbeasca fluent 2 limbi straine (engleza obligatoriu). Tinerii trebuie sa aiba excelente abilitati de utilizare a calculatorului, sa fie hotariti, increzatori, dinamici, sa aiba bune abilitati de comunicare, flexibilitate si spirit antreprenorial.

Selectia aplicatiilor, interviurile preliminare si etapa de testare se vor desfasura in perioada iulie - august 2005, luna septembrie fiind dedicata desemnarii celor 10 finalisti. Programul va incepe in octombrie 2005 si se va incheia in iulie 2006.

Raiffeisen Bank ofera si burse pentru studentii din anii terminali cu rezultate exceptionale, care au fost admisi sa-si definitiveze studiile la universitati de prestigiu din strainatate, in anul 2005-2006. Aplicatiile se primesc pe adresa de e-mail: bursaraiffeisen@rzb.ro, pina la 1 iulie 2005 sau prin posta la Raiffeisen Bank, Directia Resurse Umane, Departamentul Recrutare, Piata Charles de Gaulle, nr.15, sector 1, Bucuresti. Selectia aplicatiilor, interviurile preliminare si etapa de testare se vor desfasura in perioada iulie - august 2005, iar bursierii vor fi desemnati in septembrie. Mai multe informatii despre programele derulate de Raiffeisen Bank in anul universitar 2005-2006 puteti gasi si pe site-ul www.raiffeisen.ro. Raiffeisen Bank detine in Romania o retea de 202 unitati si peste 4.500 de angajati. Prin continuarea acestor programe, banca demonstreaza inca o data implicarea sa in promovarea tinerilor si dorinta de a colabora cu institutiile de invatamint superior din Romania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.