Brand voice

Judeţul Vrancea joacă în cea de-a doua regională din cadrul Cupei Coca-Cola 2017

Ziarul de Vrancea
12 mai 2017 1546 vizualizări

Echipele de fete şi de băieţi ale Colegiului Naţional „Emil Botta” din Adjud se luptă pentru a ajunge în finala celei mai populare competiţii de fotbal pentru adolescenţi- Cupa Coca-Cola

  

 

Vrancea 11 mai: Botoşani găzduieşte sâmbătă şi duminică cea de-a doua etapă regională a Cupei Coca-Cola. Astfel, oraşul ajunge în centrul lumii fotbalului pentru liceeni, iar foarte multe persoane sunt aşteptate să îşi susţină favoriţii. Echipele de fete şi cele de băieţi din judeţele Bacău, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Vrancea vor lupta pentru a câştiga o experienţă unică de fotbal la Londra. În total, 15 echipe din judeţul Vrancea au fost înscrise în această competiţie.

 

Peste 8460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a şasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea  mai mare competiţie de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record- 564 de echipe au fost înscrise la debutul acestei competiţii, dintre care 417 de echipe de băieţi şi 147 de echipe de fete.

 

Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a doua regională a Cupei Coca-Cola în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani. Rând pe rând, câte două echipe de băieţi şi câte două echipe de fete îşi vor disputa locul în faza finală a competiţiei. Meciurile care vor decide cine va ajunge în faza finală de la Bucureşti, dar şi festivitatea de premiere vor avea loc duminică, între 10:00 şi 14:00.

 

Echipele de băieţi care vor juca în regionala de la Botoşani:

·         Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moineşti, judeţul Bacău

·         Liceul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani

·         Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galaţi

·         Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi

·         Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” din Siret, judeţul Suceava

·         Colegiul Naţional „Emil Botta” din Adjud, judeţul Vrancea

 

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Botoşani:

·         Liceul cu Program Sportiv din Bacău

·         Colegiul Naţional „Grigore Ghica” din Dorohoi, judeţul Botoşani

·         Liceul Tehnologic „Paul Bujor” din Bereşti, judeţul Galaţi

·         Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi

·         Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni, judeţul Suceava

·         Colegiul Naţional „Emil Botta” din Adjud, judeţul Vrancea

 

Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola  se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului din Bucureşti.

 

 

Despre Cupa Coca-Cola


Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

 

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

 

-------------------------------------

Despre Compania Coca-Cola

 

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, și aproape 3.900 de produse. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt  disponibile și în varianta cu mai puține calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia și Gold Peak

 

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase și necarbogazoase. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

 

Având în vedere angajamentul pe care ni l-am asumat pentru dezvoltarea unor comunităţi durabile, compania noastră se axează pe iniţiative de reducere a amprentei asupra mediului, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și promovarea dezvoltării economice a comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

 

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

 

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.