Brand voice

VIDEO!!!Vreau să fiu primar -Duţă Daniela: Un primar independent pentru comuna Dumbrăveni

Ziarul de Vrancea
27 mai 2016 4482 vizualizări
Locuitorii din comuna Dumbrăveni au şansa de a alege pentru prima dată după 1989 un primar independent, care nu este legat în niciun fel de obligaţii şi metehne de partid. Este vorba despre Daniela Duţă, fiică a satului, funcţionar în cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primariei Dumbraveni, care a decis să intre în lupta electorală pentru alegerile din 5 iunie. Daniela Duţă are o experienţă de 26 ani în domeniul administratiei publice, lucrând atât în cadrul Primariei Dumbrăveni cât şi în cadrul IPJ Vrancea. "De 12 ani reprezint cu onoare şi bucurie Serviciul Public Local de Asistentă Socială al Primăriei Dumbrăveni, unde deţin funcţia de inspector asistent social, instituţie publică căreia mi-am dedicat cu profesionalism timpul. Ca un bun creştin, am muncit de foarte multe ori în timpul liber, peste program, cu devotament, onestitate, loialitate, arătând compasiune faţă de oameni.

Get your own valid XHTML YouTube embed code


 "Am decis să candidez la funcţia de Primar al comunei Dumbrăveni pentru că vreau să fac mai mult, pentru că pot, pentru că sunt datoare meseriei mele, comunităţii mele. Munca alături de oameni şi pentru ei reprezintă pentru mine ceea ce simt şi gândesc. Aceasta este vocaţia mea, să fac tot ceea ce este cu putinţă pentru a ajuta oamenii să ducă o viaţă demnă, cinstită, valoroasă. Sunt un om cu o bogată experienţă, acumulată cu deosebit efort şi doresc să înfăptuiesc, împreună cu comunitatea şi pentru comunitate, proiecte şi programe  de dezvoltare funcţionale, care să schimbe în bine comuna Dumbrăveni", spune candidatul independent Daniela Duţă. Chiar dacă bugetul comunei nu este unul foarte mare,Daniela Duţă spune că are experienţă ca manager de proiect pentru a atrage fonduri europene care să dezvolte localitatea. 

 
Ajutoare date pe ochi frumoşi

 
Chiar dacă alţi candidaţi îşi fac imagine lovind în contradancidaţi sau în cei care au ocupat în trecut funcţia de primar, candidatul independent Daniela Duţă îşi doreşte o campanie curată, în care să-i convingă pe cetăţeni cu proiectele pe care le are de realizat. "Nu doresc să lovesc în predecesorii mei care au avut funcţia de primar, însă întotdeauna am întâmpinat, prin natura meseriei, tot felul de greutăţi pentru bunul mers al lucrurilor. Am considerat întotdeauna că atenţia şi respectul faţă de cetăţeani se pot oferi în primul rând prin acordarea atenţiei cuvenite Serviciului social, care întotdeauna a fost considerat ”Cenuşăreasa” instituţiei. M-au afectat şi deranjat întotdeauna nepăsarea, indiferenţa, lipsa de competenţă şi chiar lehamitea unor oameni care fac lucrurile doar până la o limită, nu mai mult de atât, suficient să treacă timpul şi să îşi ia salariul. Am solicitat în trecut accesarea de proiecte sociale şi încheierea de parteneriate publice –private şi mi s-a răspuns: ”Dar ce Dana, crezi că împărăţim pământul în Primărie?" Sau, mai rău, au fost acţiuni sociale la care nu am avut acces în calitatea mea de funcţionar al Serviciului social. În afara unei liste de persoane beneficiare de ajutorul social, nu mi s-a solicitat sprijin, ca apoi să constat că au fost ajutate persoane care nu se aflau în situaţii de risc în condiţiile în care persoane beneficiare de ajutor social au fost omise", ne-a relatat Daniela Duţă, care a fost mereu vocală şi a atenţionat conducerea comunei asupra unor lucruri neconforme cu legalitatea sau a lipsei de transparenţă în administraţia publică.


"Instituţia publică a Primăriei nu este un partid oligarhic"

 
Candidatul Daniela Duţă nu ezită însă să vorbească deschis despre problemele administraţiei comunale. "Mi s-a atras atenţia că denigrez instituţia Primăriei…Departe de mine lucrul acesta! Nemulţumirile mele se datorează doar atitudinii unor funcţionari şi nicidecum legate de instituţie. Am colegi profesionişti, sufletişti, dar în ultimul timp ne comportăm ca nişte adversari politici. Instituţia publică a Primăriei nu este un partid oligarhic, închis, care funcţionează ca un pluton. În administraţie sunt necesare schimbări, privind modul de lucru cu cetăţeanul, care nu este respectat, nu este ascultat şi, mai rău, nu are acces la informaţii publice. Instituţia trebuie depolitizată, pentru că atenţia şi sprijinul cetăţenului au fost acordate în funcţie de opţiunea lui politică sau în funcţie de comentariile pe care unii cetăţeni le-au avut pe paginile de facebook şi care nu au fost în deplin acord cu poziţia politică a primarului. Consider că liderul instituţiei publice trebuie să fie cel mai experimentat dintre candidaţi, persoană publică bine cunoscută pe care oamenii să-l urmeze de bună voie ”nu cu forţa”. Oamenii nu vor pune suflet dacă le dai ordine, doar pentru că tu eşti şeful. Eu vreau mai mult ! Vreau inima oamenilor, vreau dedicarea, implicarea lor  pentru că altfel nu pot obliga pe nimeni să mă urmeze. Am nevoie de votul oamenilor să ajung un lider al comunei mele, apoi voi şti cum mă pot conecta şi înconjura de oameni cu care voi putea realiza toate punctele din programul electoral pe care mi l-am asumat dar şi mute altele", ne-a mai declarat Daniela Duţă, candidat independent pentru postul de primar al comunei Dumbrăveni.

 
Programul electoal al Danielei Duţă îl puteţi consulta aici şi pe pagina de facebook a Danelei Duta

 
Exista câteva întrebări simple pe care oamenii din jurul meu mi le pun:

 
Ştiu ce vrei, să te votez…dar îţi pasă de mine?

 
Ştiu cât de puţin te interesează cât de multe ştiu eu până când nu simţi cât de mult îmi pasă de tine. Da, îmi pasă de nevoile tale, de dorinţele tale, de viaţa ta, de timpul tău, de visele tale, de problemele tale, de familia ta, de oamenii dragi ţie, de copiii tăi, de valorile tale, de ceea ce este important pentru tine! Mai mult, îmi pasă de Dumbrăveni, vreau ca localitatea noastră să fie mai frumoasă, mai bogată, mai bine administrată, mai bine văzută.

 
Mă poţi ajuta?

 
Da, eu pe voi în primul rând! Cum pot veni în sprijinul vostru? Ascult ceea ce este relevant şi vin cu ceea ce am de oferit, cu interesul, devotamentul, onestitatea, profesionalismul şi serviciile mele şi ale instituţiei de-a îţi face o viaţă măcar un pic mai bună. Cei ce mă cunosc au dovada anilor trecuţi pe care mi i-am dedicat serviciului social. Pentru cei ce nu mă cunosc le ofer posibilitatea de a mă cunoaşte şi de a-mi solicita serviciile şi atunci vor constata că nu s-au înşelat, pentru că martor ne este Dumnezeu!

 
Pot să am încredere în tine?


Da! Eu am nevoie să fiu de încredere mai întâi. Sunt competentă, sunt un excelent comunicator. Dacă oamenii nu au încredere în mine, nu mă vor urma!
Care sunt oamenii care pot spune despre tine ”Este o persoană pe care mă pot baza!”?
Pot spune oamenii care au avut ocazialucreze cu mine şi să apeleze la serviciile de asistenţă socială,nu încerc să par ceea ce nu sunt, că îmi asum responsabilitatea pentru greşeli, că am fost sinceră şi deschisă la problemele lor,i-am pus mereu pe primul loc şi îi voi pune pe oameni  pe primul loc întotdeauna! Voi dovedi că am făcut ceea ce am promis şi peste aşteptările lor! Îmi doresc ca toată lumea să-şi facă bine treaba în primărie.vrea ca oamenii să înţeleagă ca tot ce fac, fac pentru ei. Mie îmi este deajuns să pot spune la bătrâneţe ”Nu am trăit degeaba!”

 
Care va fi modul dumneavoastră de lucru?


vrea să avem încredere unii în alţii. Să pot să le cer sprijinul cetăţenilor la nevoie şi ei mie. Să mă fac ascultată, apreciată şi iubită!facem o "echipă", să fim „toţi pentru unu şi unu pentru toţi!" Am nevoie de oamenii din Dumbrăveni şi simt că pentru rezultate excepţionale am nevoie şi de inima lor, de implicarea lor voluntară, cu paşiune, angajament şi dedicare! Împreună vom reuşi să schimbăm comuna noastră!


Moto-ul  meu „Fii bun de fiecare dată când este posibil şi fă ca întotdeauna să fie posibil!"


Cine este Daniela Duţă


În vârstă de 50 de ani, Daniela Duţă a absolvit Liceul „Ioan Slavici" din Panciu şi este licenţiată în Drept şi Administraţie Publică. Ea a investit în pregătirea sa profesională. Deţine mai multe diplome şi certificate care-i atestă competenţele. Numai în ultimii ani a urmat cursuri de instrure pentru antreprenoriat, furnizarea de servicii sociale moderne, cursuri pentru managementul comunicării, îmbunătăţirea eficacităţii organizaţionale a sistemului de protecţie a copilului, asistenţa socială, psihologică şi juridică a copiilor rămaşi singuri acasă ca urmare a plecării părinţilor la muncă în străinătate. Funcţionar model şi loial instituţiei, cu respect faţă de lege, Daniela Duţă cunoaşte legislaţia care guvernează administraţia locală şi spune că ştie tot ce nu merge în comună. Tocmai de aceea vrea să facă mai mult pentru Dumbrăveni. Pentru că Dumbrăveniul este o comună frumoasă, care merită un primar mai bun!

 

 

 

 

 

site zdv alegeri locale

Ştirea Zilei!!!Citeşte cu mare atenţie pentru că-n mod sigur te interesează

 

Este activ începand de astăzi 11.05.2016  subsite-ul ZdV alegeri locale 2016 al Ziarului de Vrancea
site-ul zdv alegeri localesite zdv  alegeri locale
Poate fi accesat la adresa alegeri.ziaruldevrancea.ro.În el veţi regăsi informaţii legate de scrutinul din 5 Iunie 2016 structurate pe: Consiliul Judeţean ,municipiile Focşani şi Adjud.oraşele Mărăşeşti,Panciu,Odobeşti precum şi pentru cele 68 de comune din Vrancea site alegeri zdv
site-ul ZdV alegeri locale 2016 a>reprezintă cu certitudine pe perioada campaniei electorale pentru alegeri locale 2016, sursa de informare cea mai promptă, echidistantă şi credibilă în mediul online din judeţ.Dar şi-foarte,foarte important!!!- cel mai eficient,accesibil şi util mijloc de promovare electorală, aliniat noilor reglementări în materie,în vigoare, pentru candidaţii reprezentanţi ai formaţiunilor politice sau independenţi ,concurenţi în competeţia electorală din Vrancea,cu verdict final în 5 Iunie 2016,ora 22,00.Obs.:Completat la cererea + dorinţa clientului nostru colaborator şi cu ediţia tipărită a Ziarului de Vrancea ,dar şi cu pagina de facebook şi canalul propriu de youtube ZdV TV.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.