Brand voice

Ai nevoie urgentă de un împrumut? Mergi la CAR Podul Înalt şi în 2 ore îl ai

Ziarul de Vrancea
13 apr 2016 15993 vizualizări
Dobânda este fixă pe toata perioada derulării contractului de împrumut, indiferent de fluctuaţia existentă pe piaţă

De curând s-a deschis la Focşani un punct de lucru al celui mai rapid şi avantajos CAR din ţară. Succesul de care se bucură punctul de lucru de la Focşani al CAR Podul Înalt, în numai jumătate de an de când funcţionează în acest oraş, a determinat conducerea acestuia să ia în calcul inaugurarea unui alt punct de lucru în Vrancea. Avantajele principale ale CAR Podul Înalt sunt că poţi primi împrumutul de care ai nevoie în maximum 2 ore de la depunerea cererii, iar dobânda practicată este foarte mică. Primul pas pe care trebuie să îl facă persoana care doreşte un împrumut este să devină membru CAR. În această calitate, plăteşte o cotizaţie de minim 10 lei pe lună, din care i se constituie un fond de împrumut. Singura condiţie pentru a obţine un împrumut la CAR Podul Înalt este ca solicitantul să facă dovada unui venit constant. Împrumuturi se acordă chiar şi pentru venitul minim de 650 lei/lună, împumutul ce poate fi acordat în acest caz fiind de cel mult 1.400 lei. Salariaţii sau pensionarii cu venitul egal sau mai mare decât 800 lei/lună pot solicita împrumuturi de peste 1.400 lei.

Ce fel de împrumut pot solicita?

Împrumuturile acordate de CAR Podul Înalt sunt de mai multe tipuri. Printre cele mai solicitate sunt împrumuturile pentru nevoi personale, care pot fi cu giranţi sau cu impotecă imobiliară, perioada de rambursare fiind cuprinsă între 6 luni şi 10 ani. Important este faptul că nu se plăteşte avans, nu se percep comisioane şi există posibilitatea de refinanţare, după cum spun cei din conducerea CAR. De asemenea, împrumutul poate fi restituit în rate lunare egale sau într-o singură rată la sfârşitul contractului. Dobânda este fixă pe toata perioada derulării contractului de împrumut, indiferent de fluctuaţia existentă pe piaţă, ceea ce îi asigură membrului CAR Podul Înalt siguranţă şi un oarecare confort. Un alt avantaj al acestui CAR este faptul că acordă împrumuturi şi pentru două persoane necăsătorite, prin cumularea veniturilor acestora. Ca urmare a avantajelor pe care le are spre deosebire de alte CAR-uri, Casa de Ajutor Reciproc a Salariaţilor Podul Înalt atrage tot mai mulţi membri în rândurile sale, care beneficiază de drepturi şi obligaţii egale. Chiar şi urmaşii membrilor  CAR Podul Înalt sunt ajutaţi, în cazul decesului unuia dintre membrii săi, fiind acordat un ajutor de deces într-un cuntum stabilit de Adunarea Generală. De asemenea, membrii CAR Podul Înalt care recomandă o altă persoană pentru a realiza un împrumut sau a depune fondul social opţional propriu primesc o bonificaţie de 1% din valoarea sumei împrumutate sau depuse. CAR Podul Înalt are în Moldova şase puncte de lucru: la Vaslui, unde este şi sediul central, Bârlad, Botoşani, Paşcani, Bacău şi Focşani. După cum arătam la început, CAR Podul Înalt se bucură de un număr în creştere al membrilor săi, ceea ce oferă garanţia seriozităţii acestuia.

De unde luăm informaţii suplimentare?

Cei care doresc informaţii suplimentare pot apela numărul de telefon de la punctul de lucru din Focşani 0237 702 550 sau pot apela linia telefonică gratuită: 0800 080 006. Informaţii se găsesc, de asemenea, şi pe site-ul www.carpodulinalt.ro.





   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.