Advertorial

Spune-i specialistului care este motivul pentru care vrei un șemineu

Ziarul de Vrancea
26 iun 2018 2021 vizualizări

Avantajul de a apela la specialiști, la un arhitect sau un designer de interior este că poți avea un control asupra bugetului pe care dorești să îl aloci amenajării locuinței tale.Și tot la specialiști este recomandat să apelezi și pentru achiziționarea unui șemineu. Doar bazându-te pe zvonuri, părerea vecinului sau a prietenului care ți-a zugrăvit, nu vei putea să alegi cel mai potrivit model de șemineu care să corespundă nevoilor și dorințelor tale, care să aibă randamentul potrivit pentru locuința ta și care să se încadreze perfect în designul camerei în care va fi amplasat.

De ce? Pentru că un specialist știe ce soluții să propună în funcție de preferințele tale, ca beneficiar al șemineului. El știe cum să îl monteze corect, pentru ca viața ta și a familiei tale să nu fie pusă în pericol, iar casa să fie în siguranță. Iar dacă vorbim de achiziționarea șemineului, ajungem tot la specialiști. Magazinele specializate ar trebui să primeze în alegerile pe care le faci! Dacă te-ai hotărât să lucrezi cu PEFOC.ro sau cu unul dintre distribuitorii și montatorii prezenți în fiecare oraș din România, trebuie să pregătit răspuns la o singură întrebare:

Care este scopul pentru care îmi doresc un șemineu?

Vei afla de la ei că dacă dorești să încălzești o singură încăpere sau mai multe, trebuie să știi ce tip semineu este potrivit  să incalzească complet camera. Dacă destinația șemineului este să încălzească o singură camera (livingul/camera de zi), unde să petreceți împreuna cu familia serile târzii de toamnă sau diminețile răcoroase de iarnă, cea mai buna variantă ar fi un șemineu pe lemne tradițional. Însă dacă dorești să distribui căldura în mai multe încăperi, o să ai nevoie de un șemineu racordat la sistemul de distribuție al aerului cald, având o putere mult mai mare, astfel încât să genereze o cantitate suficientă de căldură pentru a încălzi toate încăperile. Sistemele de distribuție a aerului cald sunt compuse din burlane flexibile de aluminiu cu diametrul de 150 mm, iar lungimea totală nu trebuie să depășească 12 m, dar nici  lungimea ramurilor individuale să nu fie mai lungi de 4 m. Conductele trebuie să fie cât se poate de drepte.

Iar dacă dorești să folosești șemineul ca sursă de căldură pentru întreaga locuință, dar și pentru încălzirea apei menajere , ideal este termoșemineul. Focarul poate fi racordat la sistemul de încălzire existent în locuință, și poate încălzi și apa menajeră. Este important de știut că un termoșemineu trebuie să fie dotat cu pompă, filtre, elemente de siguranță și control, conform proiectului și legislației în vigoare.

Cu cele mai bune sfaturi, experiență în domeniu, consultanță gratuită atât înainte de achiziționarea șemineului, dar și după, vin în întâmpinarea ta cei de la PEFOC.ro. Te așteaptă o gamă variată de produse, de la șeminee pe lemne, diverse focare gaz, modele de șemineu decorativ, bioșeminee, sobe pe lemne, modele de sticlă semineu oradea, termoșeminee, coșuri de fum profesionale, și toate accesorile necesare. Ai transport gratuit, garanție și calitate conform normelor europene!

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.