Advertorial

Șemineul nu lasă frigul să te ia prin  surprindere

Ziarul de Vrancea
26 oct 2018 1968 vizualizări

Iarna este unul dintre  cele  mai  frumoase  anotimpuri. Sărbătorile, prilej de reîntâlnire cu cei  dragi, cadourile, vacanța, zapada, ski, săniuș… și motivele ar  putea continua. Însă  frigul  extrem și  viscolul  reușesc să  strice  toată  distracția, mai ales atunci  când  facturile la încălzire  încep  să îți  dea  bătai de cap. Din fericire, există nenumarate  modalități de a-ți  menține  confortul  termic în timpul  sezonului  rece, în timp ce  savurezi  bucuriile  hibernale.Vorbim  astăzi  despre  frumusețea  unui semineulemne

Una dintre cele mai apreciate firme din România care furnizează asemenea surse de încălzire, este  echipa ȘEMINEE SIBIU, care alături de grupul PEFOC,oferă  românilor o  foarte  largă gamă de produse și, mai important, dispun de specialiști gata să  vă  ofere  consultanță  pentru a alege  cele  mai  potrivite  sisteme de încălzire  pentru  nevoile  dumneavoastră. 

Pe lângă atmosfera  creată, liniștea și  unitatea  familiei  după care tânjim  fiecare, șemineul  este  și  sursa  principală care poate  încălzi  întreaga  locuință, nu doar camera de zi!

Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă, de la 50 la 100 metri  pătrați, va suplini  multe alte  costuri  suplimentare fără  rost. Căldura se poate  transfera din șemineu fie prin  tubulatura  izolată, fie prin  calorifere, dupa  preferință, în funcție de tipul de șemineu ales  - șemineu clasic  sau  șemineu  centrală.

Nu cu mult timp în urmă, șemineul era privit ca fiind un simplu  moft, pe care nu oricine  și-l permitea. Astăzi, însă, este o necesitate. Are numeroase  avantaje, însă  principalele sunt atmosfera  creată, utilitatea și  accesibilitatea. Creșterea continuă a prețurilor atât la gaz, cât și la curent și nesiguranța  accesului  continuu la acestea devin tot mai îngrijoratoare  pentru  fiecare  utilizator.

Varianta șemineului este tot mai  recomandată  datorită   avantajelor de lungă  durată și a încălzirii pe lemne, care este  întotdeauna  cea mai ieftină  variantă de încălzire, pentru că lemnul  este  întotdeauna  accesibil, comparativ cu celelalte  surse.

Semineele clasice sunt încă în trend ascendent, iar  un termosemineu  câștigă tot mai  mult  teren  comparativ cu anii precedenți. Datorită  faptului ca un șemineu  centrală permite  încălzirea  întregii  locuințe  prin  radiatoare și mai  mult, poate  stoca  căldura în pufferul de până la 1000 de litri, această  variantă  este tot mai  preferată de cei care își  doresc un colț de caldură și lumină în propriile  locuințe.

Așadar, cu doar un singur șemineu, te poți bucura de toate  acestea în fiecare  particică a locuinței tale! Datorită  sistemului cu tubulatură  izolată, caldura se va împrăștia în dormitor, bucătărie și chiar  baie! Sau poate vrei să alegi un model din gama de sobe? Vrei să aduci în casa ta amintirea din casa bunicilor când stăteai la gura  sobei ascultând povești?

„Experiența de 18 ani în domeniu este cartea  noastră de vizită și  suntem  siguri că la noi vei  găsi  produsul ideal, optim  atât din punct de vedere practic, cât și ambiental! Alege-ne pe noi, Șeminee Sibiu! Șeminee de calitate superioară la prețuri  adaptate  bugetului tău!”

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.