Advertorial
Brânza ”buric” de Golești
23 feb 2018
5831 vizualizări
O delicatesă unicat în lume se fabrică numai la Golești , Vrancea.
Din laptele vacilor care pasc pe imaşurile bogate în flori şi plante medicinale de pe plaiurile mioritice ale Țării Vrancei, se fabrică Buricul, o specialitate de caşcaval făcută după o tehnologie şi o reţetă cunoscută numai de administratorul făbricuței, un om cu o experiența de peste 60 de ani in industria prelucrării laptelui.
Are o istorie şi un nume hilar. Pe vremea comunismului, muncitorii furau caşcaval nematurat pentru a-şi potoli foamea, legându-l la brâu, în zona buricului... de aici si denumirea de brânza "Buric".-Sursa:Brânza buric de Golești-contul de facebook
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.