Advertorial

Salonul Auto 4x4 va fi organizat anual

Mihai Boicu
31 oct 2006 1021 vizualizări
Zeci dintre vrincenii care au vizitat la sfirsitul saptaminii trecute Salonul Auto 4x4 au incheiat precontracte pentru cumpararea bolizilor care au fost expusi timp de trei zile in Piata Unirii din Focsani.

Valoarea celor 32 de masini prezentate de cei 11 dealeri s-a ridicat la 1,832 milioane euro. Pentru autoturismele Opel si Chevrolet comercializate de Gold&Platin Danubius din Galati, de exemplu, s-au incheiat 31 de procontracte, in timp ce Scorpion Exim SRL Focsani, care comercializeaza marcile Audi si Volkswagen, a incheiat 18 precontracte. In total, potrivit

organizatorilor, au fost 450 de clienti care au discutat despre conditiile in care au putut fi achizitionate masinile de la Salonul Auto 4x4. Conservatorul Sorin Vornic, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Salonul Auto, aflat la cea de a II-a editie, va fi organizat de acum anual. "Initial, am gindit manifestarea la doi ani. In urma discutiilor cu dealerii pe care le- am avut duminica, toti au soliciat ca salonul sa aiba loc anual. (...)

Dealerii din Galati au spus ca Vrancea are un potential mai mare chiar decit Galatiul, care este un judet mult mai mare", a declarat Sorin Vornic, referindu-se la gustul vrincenilor pentru autoturisme

scumpe. Seful CCIA a mai spus ca profitul incasat in urma organizarii acestui salon a fost de 3.000 RON (30 mil. lei vechi).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.