Advertorial

Chinezii prefera vinurile romănesti

Gabriel Sava
9 oct 2006 1067 vizualizări
Patru oficiali chinezi au vizitat simbata "Casa Vinului - Dr. Pusca"

O delegatie formata din mai multi inalti demnitari chinezi, aflata in vizita la Bucuresti in perioada 2-7 octombrie, a poposit simbata si la casa de vinuri a vestitului oenolog vrincean Ion Pusca. Chen Haosu, presedintele Asociatiei de Prietenie a Poporului Chinez cu Strainatatea, impreuna cu Yin Shenglun, director general pentru Europa, Dong Kaijian, directoarea Spatiului Francofon din Europa si Asia, si Zhu Yueqin, secretar general al Asociatiei de Prietenie China-Romania au dorit sa guste din licorile expuse la "Casa Vinului - Dr. Pusca". Trebuie precizat ca vizita nu a fost tocmai intimplatoare, intrucit Ion Pusca este si membru al Asociatiei Romane de Prietenie cu Republica Populara Chineza. "La cocktail- ul oferit, cu acest prilej, oaspetii s-au delectat cu mincarurile traditionale romanesti, acompaniate de vinurile obtinute la «Domeniul Coroanei Segarcea» si spumantele de la «Veritas Panciu». Aceasta intilnire, relativ scurta, a reconfirmat ospitalitatea romaneasca si bunele rapoarte existente intre cele doua popoare", mentionat dr. ing. ec. Ion Pusca. Vizita delegatiei chineze nu este o exceptie pentru casa de vinuri patronata de vrincean, locatia gazduind de-a lungul timpului mai multe personalitati. Printre acestea se numara Federico Castellucci si Yann Juban, directorul general si adjunctul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului, respectiv Francois Morisson Couderc, continuatorul "dinastiei" franceze Couderc, cea mai mare pepiniera din Franta, insa si numerosi diplomati straini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.