Advertorial

Trei televizoare pentru clientii UPC

Camelia Stănilă
31 ian 2007 3080 vizualizări
La tragerea la sorti de ieri, clientii au mai cistigat umbrele, reduceri la abonament sau pachete Extrabasic

Compania de televiziune prin cablu UPC i-a premiat ieri pe clientii care au participat la "tombola sarbatorilor", printr-o tragere la sorti care a avut ca premii trei televizoare, dar si 31 de umbrele, 31 de reduceri de 50% la abonamentele UPC, pe o perioada de trei luni sau cinci pachete Extrabasic gratuite, tot pe trei luni. Abonatii au putut depune taloane de concurs in urnele special amenajate din centralele de relatii cu clientii din Focsani, dar si din Adjud, Gugesti si Tecuci, in perioada 8 decembrie 2006- 27 ianuarie 2007. Astfel, si premiile au fost impartite pe aceste centre, cele mai multe revenind abonatilor din Focsani si Tecuci. In urma tragerii la sorti e ieri, cistigatorii celor 3 televizoare sint Aurora Gabor din Focsani, Dumitru Draghici din Tecuci si Mandita Dinita din Gugesti.

Lista cu toti cistigatorii va fi afisata in centrele de relatii cu clientii, dar si pe canalul informativ UPC. Premiile pot fi ridicate din Centrul de relatii cu clientii din strada Bucegi nr. 21 Focsani de catre titularii de contract. Stefan Arghiroiu, reprezentantul punctului delucru UPC Focsani, a precizat ca, in acest an, compania va organiza mult mai multe concursuri cu premii atractive, pentru arasplati fidelitatea abonatilor. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.