Advertorial

Dobinzi reduse la creditele imobiliare in valuta

Camelia Stănilă
29 ian 2007 1106 vizualizări
Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, saptamina trecuta, nivelul dobinzilor practicate la creditele imobiliare (Camin Super BCR) si ipotecare (Rezidential Super BCR) acordate in valuta. Reducerea de pina la 1,2 puncte procentuale se adauga si extinderii perioadei de acordare a imprumuturilor, care acum se pot intinde pe maxim 30 de ani.

Pentru doritorii unei locuinte, BCR acorda o suma de maxim 75% din valoarea imobilului/ terenului

sau din valoarea devizului estimativ de lucrari, in cazul amenajarilor si modernizarilor de locuinte. Restul de 25% reprezinta avansul solicitat beneficiarilor. Acestia primesc si o perioada de gratie de pina la 12 luni, timp in care se achita doar comisioanele. In cazul creditului Camin Super BCR, dobinda fixa

la euro este de 6,2% pe 1 an si 7,2% pe 2 ani, dupa care este variabila, in timp ce la dolari este de 7,5%, respectiv 8,5%, aceleasi niveluri fiind practicate si la Creditul Rezidential Extra/Super BCR. Dobinda variabila este intre 8,4- 8,7% la euro si 9,15 - 9,25% la dolari. Creditul Rezidential Extra/Super beneficiaza de o dobinda revizuibila semestrial. (C. S.)


Flexicredit - Reducere la bani!


In perioada 15 ianuarie- 28 februarie, creditul de nevoi personale Flexicredit, de la Raiffeisen Bank, beneficiaza de o super oferta. Daca se aplica pentru creditul de 5.000 euro se poate economisi 350 euro, reducere aplicata la suma totala rambursata in cazul unui imprumut standard, pe 10 ani (rata lunara e de 68,59 euro, DAE 15,86%). La un credit de 10.000 euro, suma economisita, pe aceaesi perioada de 10 ani, ajunge la 2.080 euro (rata de 126,14 euro, DAE 13,55%). Creditul se acorda in numerar, lei sau euro, pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 10 ani. (C. S.)


Ultimele zile pentru "Dobindica"


Vrincenii care au nevoie de un credit de consum pot apela la produsele CEC, care beneficiaza de o oferta promotionala, pina la sfirsitul lunii ianuarie. Datorita lui "Dobindica", creditele Clasic - pentru bunuri de consum, si Turism si-au redus dobinda cu 3 puncte procentuale, pina la 12% pe an. Creditele Ideal, pentru nevoi personale, au si ele dobinda redusa cu un procent variabil, cuprins intre 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobinzile sint variabile si incep de la 9,5% pe an. In aceeasi perioada, CEC a anulat unele dintre comisioanele aplicate creditelor: comision de analiza - 0% si taxa de contraexpertiza -0%. Pe linga acestea, creditul de nevoi personale Ideal Plus are si

comisionul de gestiune aplicabil lunar tot de 0%, pe intreaga perioada a promotiei. Toate creditele acordate pina la 31 ianuariebeneficiaza de promotie pina la 31.03.2007. (C. S.)


BCC e-SMART


Banca Comerciala Carpatica (BCC) a lansat, la inceputul anului 2007, noul serviciu de Internet Banking "" BCC e-SMART. Acesta permite accesul rapid, simplu si convenabil la conturile proprii, clientii putind fi in contact cu banca 24 de ore din 24, 7 zile din 7. BCC e-SMART poate fi utilizat de toate persoanele fizice sau juridice care au un cont curent deschis la BCC si un calculator cu acces la internet. Avantajul utilizarii noului serviciu il constituie accesul in timp real la serviciile si produsele bancii: realizarea de

plati, operatiuni de transfer de fonduri din conturile clientului catre conturile unor terti, constituirea/ lichidarea de depozite, operatiuni de schimb valutar, vizualizarea soldurilor si a tranzactiilor efectuate, trimiterea de mesaje sau adresarea de intrebari catre un operator din banca etc. Accesul la informatiile fisate pe site, precum si operatiunile se desfasoara intr-un mediu de maxima securitate si beneficiaza de conditiile de confidentialitate. BCC nu percepe abonament lunar de utilizare pentru noul serviciu. (C. S.)


Premii pentru posesorii de carduri BCR


BCR a lansat, in urma cu o saptamina, si o campanie promotionala cu premii pentru posesorii de carduri, pentru a stimula platile cu astfel de instrumente. Campania are loc pina pe 8 aprilie si include toate tipurile de carduri emise de BCR. Pentru a participa la promotie, este necesar ca beneficiarul sa aiba peste 18 ani si sa efectueze tranzactii cu cardul de minim 10 lei, in tara sau strainatate. Banca ofera 220 de premii in valoare de 300 euro fiecare, echivalent in lei. Tragerile la sorti vor fi saptaminale, iar

premiile vor fi virate direct in contul cistigatorului. (C. S.)


Lista deschisa pentru cardul Raiffeisen


Si cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard solicitat pina la 31 martie beneficiaza de o promotie: 100% reducere. In schimbul unei simple tranzactii efectuate pina la 30 aprilie, detinatorii cardurilor beneficiaza automat de 0 lei taxa de emitere, 0 lei taxa de administrare in primul an, 0% dobinda pina la 56 de zile, pe viata. Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard ofera acces la o line de credit de pina la 20.000 lei. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.