Advertorial

Meniu cu bancuri la un restaurant din Focsani

Silvia Vrînceanu Nichita
27 dec 2006 1340 vizualizări
Pina sa le vina mincarea, clientii de la Moca's Pub se pot delecta cu glume

Un restaurant din Focsani a gasit o modalitate ingenioasa de a le face asteptarea mai agreabila musteriilor care iau masa aici. La Moca\'s Pub, pe linga felurile de mincare principale, clientii au ocazia de a degusta si citeva bancuri, iar la final pot primi si citeva sfaturi de viata, cum ar fi idei pentru o casnicie fericita. Toate acestea sint incluse in meniul casei. Iata bancul care poate fi citit linga lista de Salate. "I: Cum se face salata japoneza? R: Te pui intre 10 Ninja si ii injuri de neamuri!". Chelneritele spun ca bancurile sint gustate de clienti. "Am renovat recent locatia si am zis sa venim cu ceva mai inedit. Ne ducem la mese sa luam comanda, iar clientii ne mai cer timp sa temine de citit bancurile. Pe linga o mincare buna, merge si o gluma buna!", ne-a spus Dana Radu, sef de sala la Moca\'s Pub. Personalul restaurantului spune ca bancurile se actualizeaza odata la doua luni, insa la insistentele clientilor se gindesc sa le schimbe mai des. Desi pare o idee la care altcineva nu s-a mai gindit, bancuri exista si in meniurile altor restaurante din tara. Dar chelneritele se gindesc si la alte idei originale pentru a invinge concurenta. Dana Radu, care a lucrat o vreme ca ospatarita in Italia, spune ca pentru sezonul cald va experimenta noi idei la terasa din fata restaurantului. Ea spune ca a lucrat la un local in Peninsula, unde clientii isi puteau trimite biletele intre ei si, pornind de la ideea de comunicare, patronii au introdus chiar si o linie de telefonie cu circuit inchis. In ceea ce priveste gusturile alimentare, sefa restaurantului spune ca vrinceanul nu este prea deschis la a incerca mincaruri noi atunci cind ia masa in oras: "Am incercat si meniuri pe baza de peste, scoici, dar nu prea au mers. Clientul studiaza bine meniul, iar la final alege tot o ceafa de porc cu cartofi pai, o tochitura sau o ciorba de burta. In ultima vreme se vind ceva mai bine si pastele".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.