Vrânceni in Lume

Focşănenii, învăţaţi cum să se ferească de incendii, cutremure

Raluca Manolache
31 mai 2012 3328 vizualizări
Focşănenii au învăţat ieri cum să se ferească, comporte, în cazul producerii unui incendiu, cutremur

În acest sens, ISU Vrancea, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Focşani, a amplasat patru puncte mobile de informare preventivă în zona Şcolii cu clasele I-VIII „Al. Vlahuţă”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiilor Naţionale „Cuza” şi  „Unirea”. Cu acest prilej s-au distribuit pliante cuprinzând recomandări şi măsuri specifice de comportare în cazul manifestării mai multor tipuri de risc. Activitatea a fost organizată în contextul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului. Cu această ocazie, vineri, 1 iunie a.c., în intervalul 10.00-12.00 se va organiza Ziua Porţilor Deschise la sediile subunităţilor de pompieri din Focşani, Adjud, Panciu şi Vidra, dar şi la sediile Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Odobeşti, Mărăşeşti, Gugeşti, Câmpuri, Dumitreşti, Păuneşti şi Soveja. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dixxy, acum 4345 zile, 12 ore, 54 minute, 49 secunde
Nu este decat o forma de campanie electorala pe bani publici pentru Bacinschi, al carui nume este pe toate hartiile distribuite. Politia ar trebui sa nu fie implicata in campania electorala de partea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.