Vrânceni in Lume

Dadaca Fran a vrut sa vina cu elicopterul in Focsani

Mihaela Beșleagă
4 oct 2008 6204 vizualizări
Actrita americana si-a dorit sa viziteze orasul de unde isi trage originile, dar agenda incarcata nu i-a permis un drum pina in Vrancea

"Dadaca" Fran Drescher, aflata in Romania pentru a sprijini o campanie impotriva cancerului, si-a exprimat intentia de a inchiria un elicopter pentru a vizita Focsaniul, locul unde a trait strabunica ei. In cadrul unui interviu acordat "Evenimentului Zilei", vedeta americana a spus ca nu vrea sa plece din Romania fara sa vada locul in care s-a nascut strabunica sa, o evreica pe numele Esther Bernstein. Intrebata daca mai are rude in Focsani, actrita a declarat ca nu stie. "Dar mi-as dori foarte tare sa vad unde a crescut (strabunica, n.r.), sa vad cum sint oamenii de-acolo, pentru ca Focsani e locul din care se trage familia mea", a marturisit vedeta. Fran a spus ca desi isi doreste foarte mult sa ajunga in orasul nostru, programul incarcat stabilit de Departamentul de Stat si de Ambasada Romaniei nu i-ar permite sa faca un drum cu masina pina in Focsani. Dar actritei i-a suris o idee: "sa incerc sa fac rost de un elicopter si sa ajung acolo". Din pacate insa, planul "dadacei" nu a putut fi pus in aplicare, intrucit astazi "the nanny" paraseste Romania. "Fran nu are cum sa ajunga la Focsani, a fost doar o discutie, mai mult in gluma. Ea este intr-un turneu european, intr-un program al Departamentului de Stat, are o agenda foarte incarcata. Miine (astazi, n.r.) ea va pleca din Romania", a declarat Mihaela Armaselu, purtatorul de cuvint al Ambasadei SUA in Romania. In cadrul aceluiasi interviu, Fran Drescher a spus ca este mindra ca are origini in tara noastra si ca arata ca o romanca tipica. "Noi, romanii, avem pielea alba, parul de culoare inchisa de cele mai multe ori, ochii mari si tristi... Aici ma simt ca acasa", a mai marturisit actrita americana. De altfel, vedeta a ales special Romania ca prima tara in care sa fie prezenta in cadrul acestui proiect, in care impartaseste in special femeilor despre experienta personala prin care a fost nevoita sa treaca, de lupta contra cancerului. Miercuri seara, Fran Drescher a aprins luminile roz care au "inundat" Arcul de Triumf din Bucuresti, ca simbol al luptei impotriva cancerului. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.