Tineret în (Re)Acțiune

Burcioaia, Adjudu Vechi şi Şişcani se luminează pe bani europeni

Iulia Crețu
15 aug 2012 3967 vizualizări
Adjudenii se vor bucura de beneficiile unui proiect european de modernizare a oraşului şi a satelor aparţinătoare în valoare de 8,7 milioane lei

Prin programul de modernizare se caută creşterea calităţii vieţii, prin implementarea unui sistem de iluminat public stradal, realizarea de economii de energie şi bani, crearea de noi locuri de muncă, creşterea gradului de siguranţă publică, scăderea fenomenului infracţional şi protecţia mediului. Proiectul pe bani europeni va fi implementat în întreg oraşul Adjud, inclusiv în cartierul Burcioaia şi în satele Adjudu-Vechi şi Şişcani. „Obiectivul general este creşterea calităţii vieţii, prin implementarea unui sistem de iluminat public extins, modernizat, eficient din punct de vedere energetic şi economic, care va avea efecte benefice însemnate pe termen mediu şi lung asupra cetăţenilor prin creşterea rolului social şi economic al oraşului. Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni”, se arată într-o prezentare a proiectului european. Iluminarea Adjudului se face printr-un proiect derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
delia, acum 4111 zile, 1 ora, 19 minute, 18 secunde
Mda, ar fi o bucurie mare sa fie adevarat, dar nu mai cred in vise inalte...banii vor pleca in buzunarele coruptiei....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.