Tineret în (Re)Acțiune

Profi a deschis al treilea supermarket din Vrancea, la Adjud - VEZI VIDEO -

Mihaela Beșleagă
21 ian 2011 3559 vizualizări
Adjudenii sint asteptati din aceasta dimineata sa cumpere dintr-un nou magazin u supermarketul a creat 22 de noi locuri de munca u Profi anunta deschiderea unui nou magazin in Focsani in 2011

Profi a deschis aseara, intr-un cadrul festiv, al 83-lea magazin din tara si al treilea din judet, dupa Focsani si Marasesti. Inca de la inceput de an, adjudenii isi pot face cumparaturile intr-un nou supermarket modern, care promite un avantajos raport pret-calitate. Investitia Profi de la Adjud a creat si 22 noi locuri de munca, o gura de aer pentru comunitate in aceste vremuri de criza. Suprafata magazinului este de 600 mp si cuprinde 5.000 de articole care acopera intreaga gama de produse, de la legume, fructe, conserve, produse de bacanie, menaj, bauturi, accentul fiind pus pe produse proaspete si de panificatie. Investitia in amenajarea spatiului s-a ridicat la peste 300.000 euro. "Orasul Adjud merita un astfel de supermarket si chiar daca sint si alti competitori pe piata noi sintem siguri ca pozitia noastra si tot ceea ce am facut noi aici va avea un rezultat bun si cu siguranta ofertele noastre, produsele care sint foarte atractive din punct de vedere al pretului si al calitatii vor face diferenta fata de ceilalti", a spus Dragos Spiridon, director operational Profi Romania. Primarul din Adjud a salutat inaugurarea acestui nou centru comercial si spera ca sprijinul acordat investitorului in deschiderea magazinului sa se intoarca din nou catre comunitatea adjudeana. "Am inceput anul cu o noua investitie pe raza municipiului Adjud, care ne da un semnal pozitiv pentru 2011. Speram ca aceasta societate sa fie alaturi de comunitatea locala prin viitoare sponsorizari, pe latura cultural-sportiva, mai ales pentru tineri, pentru ca si comunitatea locala v-a sprijinit la rindul ei in demersurile pe care le-ati avut pentru a obtine acest spatiu", a spus primarul Constantin Armencea.

Prefectul Ion Oprea, prezent si el la eveniment, a apreciat aceasta a doua lansare Profi in decurs de citeva luni in Vrancea. "E de apreciat efortul si politica companiei si deschiderea comunitatii locale in a se implica efectiv in aceasta investitie", a declarat prefectul Ion Oprea. Supermarketul va fi deschis publicului din aceasta dimineata, de la ora 7.00, pina la ora 22.00, ca in fiecare zi, iar duminica de la 8.00 la 20.00. Supermarketul vine in intimpinarea clientilor sai cu oferte promotionale, cea mai noua campanie oferind reduceri de pina la 70% la o gama variata de produse. Compania Profi Romania, infiintata in anul 2000, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de retail, anunta inaugurarea unui nou magazin in Focsani, pe parcursul acestui an, care se adauga celui deja existent in municipiu, din cartierul Sud. Tinta propusa pentru acest an este deschiderea a 25 de magazine in toata tara. (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.