Tineret în (Re)Acțiune

Licitatie pentru apa si canalizare la Adjud

Mihaela Beșleagă
8 dec 2010 1794 vizualizări
Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 25 ianuarie 2011

Compania de Utilitati Publice (CUP) Focsani a scos la licitatie lucrarile pentru reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare in aglomerarea Adjud, in proiectul "Vrancea Aqua", finantat cu fonduri europene. Astfel, s-au scos la licitatie doua loturi de lucrari, in valoare de peste 36 milioane lei. Primul lot presupune lucrari de reabilitare retele de alimentare cu apa de 17,3 km, lucrari de extindere retele de apa pe 4,6 km inclusiv bransamente cu apometre, lucrari de extindere retele de canalizare de 7,2 km, lucrari de reabilitare retele de canalizare de 8 km si construirea unei statii de pompare ape uzate si conducte de refulare de 0,34 km. Al doilea lot de lucrari cuprinde extinderea a 7 km de retele de apa, inclusiv bransamente cu apometre, lucrari de extindere retele de canalizare pe 9,2 km, construirea a patru statii de pompare ape uzate si a unei conducte de refulare de 5,9 km. Termenul pentru finalizarea lucrarilor este de 40 de luni (3 ani si 4 luni) de la data atribuirii contractului. Termenul limita de depunere a ofertelor este 25 ianuarie 2011, tipul procedurii fiind licitatie deschisa, iar criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. "Vrancea Aqua" este un proiect prioritar strategic, finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu, Axa prioritara 1 - Extindere si modernizare sisteme de apa si apa uzata in judetul Vrancea. Proiectul are o valoare de 441 milioane lei si consta in executia de reabilitari si extinderi ale sistemelor de apa din municipiile Focsani si Adjud, din orasele Panciu, Odobesti si Marasesti, dar si din comunele Golesti, Cimpineanca si Homocea. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.