Tineret în (Re)Acțiune

Turul Adjudului

Andrei Milcoveanu
8 nov 2010 1093 vizualizări
Mai multa caldura pentru blocurile de pe Republicii

Patru imobile de pe strada Republicii din Adjud vor intra in programul national pentru cresterea performantei energetice a locuintelor, program prin care se finanteaza izolarea fatadelor vechilor blocuri. "In sedinta Consiliului Local (CL) au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru lucrarile de interventie la blocurile nr. 63, 65, 73 si 85 de pe strada Republicii. Conform programului, finantarea este asigurata in proportie de 50% de la Guvern, 30% participare a CL si 20% contributie a Asociatiilor de Proprietari", ne-a spus prof. Ion Catana, consilier local in CL Adjud. (A. M.)


Supraveghere video pentru linistea adjudenilor


Pentru linistea celor care isi desfasoara activitatea in municipiul Adjud si pentru nelinistea hotilor din ce in ce mai prezenti in orasele vrincene, alesii locali au hotarit ca toate institutiile publice sa fie supravegheate de camere video. "Pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii, in sedinta CL a fost aprobat proiectul de hotarire privind achizitionarea de echipamente video care vor fi instalate in institutiile publice, in intersectii, in zona Pietei, in Obor si in toate locurile unde exista un sentiment de nesiguranta pentru cetateni, astfel incit sa prevenim criminalitatea si sa crestem sentimentul de siguranta in rindul cetatenilor", ne-a spus consilierul local Ion Catana. (A. M.)


Saptamina culturala, la Adjud


Casa de Cultura "Tudor Vornicu" din Adjud, in parteneriat cu Directia pentru Cultura Vrancea, organizeaza la Casa de Cultura din municipiul de pe Trotus editia adjudeana a "Saptaminii culturale vrincene". Aceasta manifestare are ca prim scop promovarea tinerilor din liceele adjudene, care participa la concursul de creatie, initiat de Directia de Cultura si Inspectoratul Scolar Judetean. "Profitam de acest eveniment pentru a prezenta elevilor din orasul nostru scriitorii din Vrancea si in mod special scriitorii adjudeni. La eveniment vor participa si reprezentanti ai Arhivelor din Focsani", ne-au spus organizatorii activitatii culturale. (A. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.