Tineret în (Re)Acțiune

Turul Adjudului

Ziarul de Vrancea
11 oct 2010 1668 vizualizări
Director nou la Spitalul Municipal

Saptamina trecuta, Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal Adjud a decis numirea in functia de director al institutiei spitalicesti, a medicului chirurg Gheorghe Bercea. Acesta se va ocupa de conducerea unitatii medicale, in paralel cu tratarea bolnavilor sectiei de chirurgie. Medicul Bercea a ocupat de sapte ori functia de manager de cind este medic in cadrul spitalului, alternind cu colegul sau, doctorul Claudiu Zara, seful sectiei de ortopedie. Zara a mai fost demis si in iunie anul trecut, pe motivul neindeplinirii a doi indicatori de management, locul sau fiind preluat de doctorul Bercea, dar a revenit in functie in luna noiembrie a aceluiasi an. Fost director al Casei de Asigurari de Sanatate pina in 2004, alaturi de alti ex- directori ai institutiei, Gheorghe Bercea a fost acuzat de prejudicierea bugetului fondului de asigurari sociale si de sanatate cu peste opt miliarde de lei vechi. (Z.V.)


Costel Enache, sef la BIC


Subcomisarul Costel Enache a promovat examenul sustinut zilele trecute pentru ocuparea postului de sef al Biroului de Investigatii Criminale (BIC) la Politia Adjud. Acesta a concurat singur si a sustinut un interviu in fata comisiei conduse de adjunctul politiei, Victor Norocea. Ofiterul a obtinut nota necesara pentru a promova. Enache a mai ocupat functia respectiva, in anii trecuti. Ofiterul a dorit sa plece la o alta structura si a renuntat la post. Acum, concursul a fost organizat dupa ce Ministerul de Interne a deblocat postul respectiv ramas vacant. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.