Tineret în (Re)Acțiune

Depozit de mobila facut scrum la Adjud

Dan Chiriac
24 sep 2010 1386 vizualizări
Pagubele produse se ridica la 30.000 de lei

Un depozit de mobila din Adjud a fost cuprins de flacari miercuri seara, in jurul orelor 22.00. Incendiul a fost observat de paznicul societatii, dar si de mai multi trecatori, care s-au speriat de inaltimea flacarilor care se ridicau spre cer. Disperati ca toata fabrica s-ar putea face scrum, angajatii au sunat la 112 si au cerut ajutorul pompierilor. La fata locului s-au deplasat trei autospeciale si o motopompa din cadrul Sectiei de Pompieri Adjud. Pompierii au incercat in prima faza sa localizeze focul pentru ca acesta sa nu se extinda si la cladirile vecine. "La sosire, comandantul interventiei a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la o magazie de stofe pentru tapiterie pe o suprafata de 60 mp, adica intreaga suprafata a magaziei, cu pericol de propagare la restul depozitului de mobila precum si la vecinatati", ne-a spus sergentul major George Dumitrache, ofiterul de presa al ISU Vrancea. In urma incendiului au ars acoperisul magaziei, dar si bunuri depozitate in aceasta, respectiv 30 de valuri de stofa pentru tapiterie, mobilier, canapele si fotolii, baxuri de glisiera si un picamer. "Pagubele produse se ridica la 30.000 de lei. Cel mai probabil, din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric provenit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzator", a precizat George Dumitrache. Comandantul ISU Vrancea spune ca norocul proprietarului a fost ca pompierii au statie de interventie chiar in oras. "Incendiul a fost violent si daca nu se intervenea la timp putea sa se extinda la intreaga cladire. Asa a ars doar magazia cu produse, iar fabrica a ramas neatinsa. Daca nu interveneam la timp si nu am fi avut statia de pompieri acolo pagubele ar fi fost mult mai mari. Nu a fost insa nici un pericol pentru paznicul unitatii, singurul aflat in interior si cel care a anuntat incendiul. Proprietarul avea asigurare doar pe fabrica, nu si pe depozitul care a ars", ne-a spus lt.col Flaviu Chiscop. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.