Tineret în (Re)Acțiune

Clubul «Impact - Aventurierii » sprijina tot ce e verde in Adjud

Doina Ganea
13 sep 2010 1396 vizualizări
Asemenea cluburi au fost infiitate si in Panciu si Focsani

La Liceul «Emil Botta» din Adjud a luat de curind fiinta Clubul «Impact"" Aventurierii », din care fac parte tineri ecologisti care actioneaza sub protectia Asociatiei «Focul viu» Focsani. Desi tinar, clubul a reusit sa faca lucruri remarcabile in aceasta vacanta, mentionate de altfel si pe blogul propriu: impact-adjud.blogspot.com. Cel mai recent proiect finantat de Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani, care a primit si ajutorul primariilor din Adjud si Ruginesti, a fost pus in practica de acesti tineri. Dupa ultimele inundatii, pe marginea Trotusului au aparut foarte multe gunoaie ce afectau natura si care ofereau o priveliste nu prea placuta privirii. Tocmai de aceea, cei din clubul «Impact» Adjud au initiat un proiect pentru stringerea gunoaielor din zona. Cei 11 voluntari au adunat nu mai putin de 40 de saci cu gunoaie de pe malul Trotusului, recomandarile lor fiind ca fiecare sa aiba grija de mediul in care traieste. In plus, in cadrul proiectului «Odihna Verde», care a durat o luna, au facut curat in parcuri si au derulat campanii pentru atragere de voluntari. Presedintele Asociatiei «Focul Viu», Ioan Florea, ne-a explicat ca activitatea clubului se deruleaza in folosul comunitatii. «Este un nou concept de educatie bazata pe experienta. Sint multe cluburi Impact in tara. In Vrancea am infiintat trei, la Adjud, Panciu si la Liceul Pedagogic din Focsani. In curind vom mai deschide unul impreuna cu Bibilioteca Judeteana", ne-a declarat Ioan Florea. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.