Tineret în (Re)Acțiune

Peste 120 de angajati pleaca de la Primaria Adjud

Gabriel Sava
16 aug 2010 1960 vizualizări
Din 390 de angajati, Primaria lasa la vatra 125 de oameni din septembrie

Reducerea de cheltuieli la nivelul administratiei publice lasa fara loc de munca la Primaria municipiului Adjud 125 de angajati. Incepind cu 6 septembrie, activitatea va fi asigurata de 265 de salariati, care vor munci mai mult insa pe mai putini bani. Conform secretarului municipiului Stefania Saradici, in urma reducerilor salariale cu 25%, sint angajati care vor lua lefuri si sub 500 de lei lunar. Cei care vor ramine fara un loc de munca au fost anuntati deja, iar de pe 6 septembrie vor pleca. "Sint departamente, servicii, birouri care s-au comasat iar altele care au disparut complet in actuala organigrama. Spatiile Verzi, Salubriatea, Paza si biroul Constructii au disparut iar activitatea lor va fi preluata de alte departamente", a declarat Daniela Goian, director economic al Primariei. Renuntarea la serviciul de paza care era asigurat cu personal propriu lasa insa primarul intr-o mare dilema intrucit institutia va fi obligata, cel mai probabil, sa apeleze la o firma specializata, lucru care va presupune o cheltuiala deloc neglijabila pentru bugetul local. Reprezentantii de la serviciul de personal al institutiei spun ca cei ale caror locuri de munca au fost restructurate au inteles situatia. Nu este exclus insa ca unii salariati sa conteste in instanta concedierea impusa de Guvernul condus de Emil Boc. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.