Tineret în (Re)Acțiune

Joaca de-a greva la Primaria Adjud

Doina Ganea
26 apr 2010 2163 vizualizări
Un functionar de la Adjud i-a facut joia trecuta o surpriza primarului Armencea si a anuntat o greva generala pe usa biroului u motivul ar putea fi legat de primirea cu intirziere a salariilor

Joia trecuta, pe una dintre usile birourilor Primariei Adjud a aparut un misterios anunt de declansare a unei greve. Foaia de hirtie de format A4 pe care era scris "Greva" era afisata pe usa Serviciului de Administrare Publica Locala (SAPL). Atit primarul Constantin Armencea cit si ceilalti angajati au ridicat din umeri si nu au stiut ce sa sa spuna cu privire la anuntata greva a SAPL. In biroul respectiv se afla doar auditorul Georgeta Vulpe care nu ne-a putut da prea multe informatii despre greva. Dar ne-a precizat ca in aceeasi incapere functioneaza de fapt trei servicii si poate ca una dintre colege sa fi lipit hirtia cu pricina. Cert este ca primarul Constantin Armencea a recunoscut insa ca angajatii au ceva nemultumiri legate de plata salariilor care se face luna aceasta cu intirziere, dar a precizat ca nu s-a ajuns pina acolo incit sa se declanseze vreo greva. "Avem ceva restante la salarii, dar nu le-am putut da banii azi (joi "" n.r.) oamenilor, nu la toti. Numai la o parte dintre ei, dar cu siguranta le vom da luni restul de bani. A aparut acesta problema cu banii fiindca noi de Paste le-am dat oamenilor cel de al 13-lea salariu pe anul trecut, fiindca e dreptul lor. Si de aceea acum s-a intirziat cu plata. Pina acum n-am avut probleme cu salariile, dar nu stiu ce va mai fi de luna viitoare. Am ajuns sa traim de pe o zi pe alta. Cu hirtia aia pe usa insa cred ca a fost o gluma", a incercat Armencea sa salveze aparentele. Pentru plata salariilor, municipalitatea scoate lunar din bugetul local in jur de 2,5 miliarde de lei vechi. Primarul s-a declarat suparat pe citiva dintre angajatii Primariei care lucreaza la Salubritate si despre care edilul sef a afirmat ca nu-si fac treaba. "Avem peste 30 de angajati la acest serviciu, dar cred ca vreo 10-15 nu-si vad de treaba si am de cind sa stau de vorba cu ei. Nu stiu ce masuri voi lua, dar nu sint deloc multumit de calitatea muncii lor", a spus Armencea justificind astfel si aspectul cam neingrijit al municipiului. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.