Tineret în (Re)Acțiune

Turul Adjudului

Doina Ganea
22 mar 2010 1493 vizualizări
Despagubiri pentru fostul sef de la salubritate

Societatea de salubritate a municipiului Adjud, SC Urbis SA, se pregateste sa acorde despagubiri fostului director. Dan Simionescu a cistigat in instanta dreptul de a fi repus in functia de director. Actionar cu aproape 6% la firma Urbis, fostul director a cistigat si recursul intentat de Urbis la Curtea de Apel Timisoara. Acum se pune problema platii retroactive a salariilor cuvenite si neincasate de Simionescu de la data demiterii si pina la pronuntarea sentintei, dar si plata unor daune morale. Actualul director al Urbis SA, Gabriel Grecea, sustine insa ca fostul director este departe de a incasa vreun ban. "Deocamdata nu se pune problema acordarii de despagubiri fiindca mai sint cai de atac si decizia Curtii de Apel de la Timisoara nu este definitiva", ne-a declarat Gabriel Grecea. (D. G.)


Mai trebuie bani pentru sala de sport


Amenajarile exterioare la noua sala de sport a municipiului Adjud vor fi terminate abia la finele anului, dupa cum estimeaza edilii. "Se mai lucreaza inca la amenajarea parcarii si a trotuarelor pentru obiectivul aflat in administrarea noastra. Problema este ca nu am mai primit bani si de aceea lucrarile stagneaza in acest moment", ne-a spus primarul Constantin Armencea. Investitia de circa 1 milion de euro are o tribuna cu o capacitate de 153 de locuri, vestiare, birouri si magazii, sali de dus si grupuri sanitare, fiind una dintre cele mai mari si moderne sali de sport din judet. Lucrarile la Sala de Sport au demarat inca din 2007 si sint realizate de firma Sirtrot Adjud. (D. G.)


Urbis ramine fara depozitul de deseuri


SC Urbis SA risca sa isi piarda din administrare depozitul de deseuri municipale, sursa de venituri pe fondul inchiderii mai multor depozite municipale din judetul Bacau. Surse din interiorul Primariei sustin ca edilii se gindesc sa rezilieze contractul de concesiune asupra celor peste 3 ha de teren pe care se afla groapa de gunoi a orasului. Actualul director al Urbis SA, Gabriel Grecea, sustine insa ca acest lucru nu se va intimpla mai devreme de 2011. "Noi avem deocamdata un contract de inchiriere care expira in 2011. Pina atunci nu avem probleme. Oricum, afluenta de masini cu gunoi de la Bacau spre groapa noastra s-a mai domolit. Unele halde de la Onesti si Bacau au primit prelungirea autorizatiilor de functionare si astfel ceea ce credeam ca va fi o afacere profitabila s-a mai modificat", a spus Gabriel Grecea. In ciuda faptului ca Urbis are acum doua masini de colectare si transport, curatenia in oras inca lasa de dorit. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.