Tineret în (Re)Acțiune

Angajatii Primariei Adjud, mai slobozi la gura

Doina Ganea
15 dec 2008 1477 vizualizări
Si primele lui Mos Craciun s-au transformat in tichete

50 de angajati ai Primariei Adjud si-au mai cistigat citeva din drepturile salariale in instanta si se pot considera mai liberi sa vorbeasca atita timp cit nu li s-au aprobat sporurile de confidentialitate. Cei 50 de functionari au actionat in instanta Primaria municipiului Adjud, Consiliul Local si pe primarul Constantin Armencea pentru acordarea unor drepturi din anul 2003, precum si inscrierea lor in carnetele de munca, asa cum prevede Legea 188/2001. La sfirsitul lunii trecute, pe 28 noiembrie, instanta a admis in parte actiunea salariatilor de la Primaria Adjud, constatind prescrise drepturile in perioada 1 august 2003"" 26 octombrie 2005, dar obligind Consiliul Local la plata indemnizatiei de dispozitiv incepind cu 27 octombrie 2005, suma actualizata la data platii. Salariatilor le-a fost insa respinsa cererea privind acordarea sporului de mobilitate si de confidentialitate. Cum prin bugetul local cam bate vintul, functionarii din Primaria Adjud nu au primit inca nici cel de-al 13-lea salariu, dar il vor primi in luna ianuarie. Angajatii se pregatesc sa primeasca si o prima de la Mos Craciun. Viceprimarul municipiului Adjud, Gelu Diaconu, a spus ca «mosul» este cam sarac anul acesta. "Pina acum stim sigur ca o sa dam cel de-al 13 salariu in luna ianuarie. Singurul lucru de care stim sigur ca se va da luna aceasta vor fi tichetele de masa in valoare de 200 RON de fiecare salariat", ne-a declarat viceprimarul Diaconu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.