Tineret în (Re)Acțiune

Problema saptaminii, la colt

Camelia Stănilă
12 nov 2007 929 vizualizări
Probleme de zi cu zi care va afecteaza, dar pe altii ii lasa indiferenti. "Ziarul de Vrancea" va rezerva insa un coltisor, prin care puteti trage un semnal de alarma celor in masura sa rezolve. Nu ezitati sa ne aduceti la cunostinta aspectele mai putin placute pe care le vedeti in jurul vostru.

Trimiteti citeva rinduri insotite de fotografii sau filmulete pe adresele de mail redactia@ziaruldevrancea.ro sau ziaruldevrancea@yahoo.com (Id messenger: ziaruldevrancea). Primul apel vine de la un elev, nemultumit de conditiile in care invata, desi scoala a fost proaspat renovata.


"Nu-mi place clasa mea!"


"Sint un elev al Liceului «Emil Botta» Adjud si as vrea sa va aduc la cunostinta o problema grava. In vara anului acesta, liceul a fost din cite se spune renovat, dar aspectul din clasa mea arata contrariul. Spre exemplu, exista mucegai, in timpul orelor cad bucati de tencuiala de pe tavan, este frig in scoala, caloriferele sint ruginite si cind ploua afara picura si in clasa. Cade din tencuiala peste noi. Sint conditii perfecte pentru astm, interocolita si lista poate continua ... si intrebati un profesor de biologie unde se dezvolta mai rapid spori de mucegai, pe tavan sau in plaminii nostri? Multi colegi se pling, nu doar eu, ca ii doare capul, gitul (senzatie de usturime, dar si durere), ca se simt obositi dupa orele de curs. Sper sa luati o initiativa. Urcati la etajul 2, ultima clasa pe stinga (sala 7) sau la clasele 11C sau 10 H."


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.