Tineret în (Re)Acțiune

Emil Botta, motiv de sarbatoare la Adjud

Camelia Stănilă
12 nov 2007 2147 vizualizări
Patronul Liceului "Emil Botta" din Adjud va fi sarbatorit astazi pentru prima data de elevi si cadrele didactice, printr-o suita de manifestari ce vor avea loc de la orele 12.00, la Casa de Cultura din Adjud.

Tinerii si profesorii sarbatoresc pentru prima data Ziua Liceului

Desi este Ziua Liceului, manifestarile vor avea loc fara a afecta orele de curs, doar elevii de dimineata fiind scutiti de ultima lectie. Timp de aproximativ 2 ore si jumatate vor avea loc mai multe activitati care-l vor avea in mijloc pe poetul, prozatorul si actorul Emil Botta. Acestea vor debuta cu "File de istorie", o prezentare a istoricului liceului facuta de profesorul Lascar Stan. Vor urma "Viata ca spectacol", o prezentare a vietii si a operei lui Emil Botta realizata de profesoara Mirela Tomita, dupa care vor avea loc recitaluri, scenete, inclusiv cu ajutorul actorilor Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" Focsani, expozitii de grafica ale elevilor de la Adjud, dar si de la Grupul Scolar Marasesti, un colaj vocal, la care se vor adauga si activitati sportive pe terenul de sport a Liceului "Emil Botta". "Este prima data cind organizarm Ziua Liceului si incercam sa instituim o traditie in acest sens", ne-a spus profesorul Gicu Valentin Dogaru, care s-a alaturat Mirelei Tomita si lui Paul Spirescu, in organizarea activitatilor de azi. Elevii vor continua sarbatoarea pe 17 noiembrie, cind va avea loc Balul Bobocilor. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.