SOS

Singe pentru viata!

Iulia Crețu
14 aug 2007 8806 vizualizări
Crucea Rosie filiala Vrancea lanseaza un apel umanitar la toti cei care doresc sa ajute un tata sa-si creasca copiii.

Un barbat din Panciu are nevoie urgenta de 6 pungi de singe grupa 01 negativ

Marian Neculaua, de 39 de ani, din Panciu, a fost diagnosticat cu neoplasm gastric, o boala necrutatoare care il face sa piarda foarte mult singe. Barbatul este internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" Focsani si necesita transfuzie imediata pentru a ramine in viata. Familia sa este disperata dat fiind si raritatea grupei de singe, 01 negativ, si striga cu incredere catre oamenii care vor sa ii ajute. "Tinarul are doi copii minori de crescut si pierde foarte mult singe. Are nevoie de 5-6 pungi din grupa 01 negativ, dar si trei l-ar ajuta. Starea sa este destul de grava pentru ca nu poate incepe tratamentul din cauza hemoglobinei care i-a scazut pina la 7. Are nevoie urgenta de transfuzie. Noi am incercat si la Centrul de transfuzii, dar cei care au donat singe inca nu au depasit durata pentru a putea da din nou. Apelam la toti vrincenii care vor sa-l ajute, sa vina la noi, la Crucea Rosie, sau la Centrul de Transfuzii de la spital", ne-a declarat Rodica Davidean, directorul filialei de Cruce Rosie. Cei care au grupa de singe a bolnavului pot aduce o speranta de mai bine lui Marian Neculaua printr-o simpla donatie. Ajutorul dumneavoastra il poate salva pe barbat si le poate reda tatal celor doi micuti, care stau cu sufletul la gura temindu-se pentru viata parintelui lor. Cei care doresc sa ia legatura cu familia bolnavului sau sa doneze singe o pot face la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Judetean sau la sediul Crucii Rosii filiala Focsani. Relatii suplimentare despre acest caz puteti obtine la numarul de telefon 206.960. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.