Mami, Te Iubesc!

Scumpa mea mama,

Dana Chiorescu
11 mar 2010 2234 vizualizări
Nici nu stiu cum sa incep ¦ Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a-ti multumi pentru tot...

Ti-as spune ca te iubesc, insa stii deja... Ti-as spune ca esti tot ce am mai bun, insa cuvintele sint de prisos pentru ca tu stii asta "¦ Stiu ca poate, citeodata, te-am suparat, insa nu a fost cu intentie; stiu ca nu te-am ascultat mereu insa sper sa imi fie iertate toate... Stiu ca poate, citeodata, nu am fost fiica care ti-ai dorit-o, poate ca am fost prea rebela sau prea cuminte, insa sint aici pentru a te iubi neconditionat pentru ca numai tu mi-ai stiut necazurile si fericirile, numai tu m-ai ferit de tot ce e mai rau si mi-ai oferit tot ce e mai bun... Mi-ai oferit trup din trupul tau, ore din viata ta si cel mai important lucru este ca mi-ai oferit dragostea ta"¦ Poate ca multi ar vrea sa fie in locul meu acum, insa nu te-as schimba pentru nimic in lume... Doar tu poti sa stii cit de greu mi-ar fi fost fara tine, fara sa-ti aud cintecul de leagan, fara sa ma bucur de mingiierile tale, fara sa-ti vad chipul angelic "¦ Stii ca numai impreuna putem trece peste tot si numai impreuna vom fi fericiti "¦ Stii ca nu as putea trai departe de tine deoarece tu esti cea care ma alimenteaza in fiecare zi cu energie si cu pofta de viata... Esti centrul universului meu si fara tine nimic nu ar mai avea rost si nu imi ramine decit sa iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci pentru mine "¦ Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca esti mereu aici pentru mine, te iubesc pentru ce esti, te iubesc pentru ca mi-ai dat viata, te iubesc pentru ca m-ai acceptat asa cum sint, cu calitati si defecte, si nu ai incercat sa ma schimbi! Te iubesc!


Cu dragoste, fiica ta scumpa,

Luiza


Nedelcu Luiza-Andreea, IV-C, Nicolae Iorga, Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.