Mami, Te Iubesc!

Scrisoare catre mama

Dana Chiorescu
8 mar 2010 1582 vizualizări
Draga mama, Cu mult drag iti scriu aceasta scrisoare, prin care iti multumesc ca ai fost, esti si vei fi o mama extraordinar de buna.

Inca de cind eram in scutec, tu m-ai iubit si m-ai crescut cu multa dragoste. Niciodata nu te-ai plins. M-ai calauzit in viata si ti-ai dorit tot ce este mai bun si mai pur in lume, pentru mine. Atunci cind greseam, tu nu ma certai, ci ma incurajai sa merg mai departe si sa depasesc obstacolele vietii care, uneori sint foarte dificile. Datorita tie, eu am avut o copilarie fericita, plina de bucurii si fara lipsuri. Mama, tu imi esti ca un soare ce ma lumineaza mereu. Ochii tai calzi si blinzi sint de neuitat. Luminile suave din privirile tale, mama, sint ca doua luminite mici, care imi dau speranta si increderea.

Daca as spune ca te iubesc pina la univers si inapoi, as minti, fiindca eu te iubesc mult mai mult de atit, iar dragostea ce ti-o port nu poate fi exprimata in cuvinte. Datorita tie, acum am ajuns ce sint si iti multumesc enorm de mult. De aceea de Ziua Femeii iti urez din tot sufletul si cu toata dragostea mea un calduros " La multi ani !!!".


Elena Costin, clasa a IV a C


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.