Mami, Te Iubesc!

MAMI, TE IUBESC, De cind eram în pintec, în brate, de cind sînt în spinarea ta!

Dana Chiorescu
8 mar 2010 1163 vizualizări
Am citit în ziarul dumneavoastra atîtea cuvinte frumoase adresate mamelor ¦ Va implor, ajutati-ma, îngaduiti-mi sa transmit si eu mamei mele cîteva cuvinte. Iata ce as scrie mamei, daca ati publica gindurile mele(Stiu, ar trebui alese scrisorile vesele. Dar si noi, cei tristi facem parte din viata). Va rog, transmiteti mamei aceste rinduri:

"Draga mami, te iubesc din tot sufletul. Sint pentru tine povara vietii tale. Piatra de-ncercare. M-ai ingrijit cu dragoste, m-ai protejat inca de cind nu ma stiai (in pintecul tau). M-ai invatat cuvinte.Te-ai straduit sa ma inveti primii pasi (ma purtai increzatoare in brate) Soarta n-a fost de partea noastra. M-ai purtat din spital in spital, sperind ca voi putea umbla. Acum "sint cocoasa din spatele tau"(ma porti pentru toteauna in spate, ca pe o cocoasa!). Fragilitatea oaselor nu-mi permite niciun efort. îti multumesc pentru dragostea ta, pentru sacrificiul tau. Pentru lacrimile tale. Chiar si pentru "sudalmele" scapate printre dinti. Stiu cit de greu iti e! De aceea mami, te iubesc, cum niciun copil din lumea asta nu stie ce-nseamna. Si, te rog mami, nu muri, traieste cit mine!Sa murim amindoi odata.


Al tau, Cristian-Silviu Gogonel, de 20 de ani, incremenit de boala in timp, la dimensiunile unui copil de sase ani(poate!).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.