Mami, Te Iubesc!

Mami, te iubesc! Mesaje către mamele din Vidra!

Dana Lepădatu
8 mar 2016 98929 vizualizări
Mesaje pentru mame iubite de la elevii Liceului Simion Mehediniți din Vidra, realizate sub oblăduirea profesoarei Doina Stratton Andrieş, căreia îi mulțumim.

Mesaj către mama

Tu, mamă, m-ai învăţat să apreciez lucrurile mărunte şi persoanele din jurul meu. Tu mi-ai arătat că nu toţi cei care-mi zâmbesc îmi vor binele; tot tu m-ai învaţat să îi respect pe cei din jurul meu. Tu, mamă, eşti acea persoană în care am cea mai mare încredere şi persoana pe care mă pot baza şi care va fi mereu lângă mine să mă ridice atunci când cad. Nu am cuvinte să îţi mulţumesc pentru toate acestea. Eşti tot ce am mai bun şi mai scump, mama! Îţi mulţumesc pentru tot şi îţi promit că într-o zi vei fi mândră de mine. La mulţi, mulţi ani! Te iubesc cel mai mult!  

De la Oana Botezatu pentru mama Stanca

 

“Eşti o mamă la un milion!”

Astăzi este o zi specială pentru mine, deoarece este ziua tuturor mamelor din lume. Pe mine nu mă interesează neapărat de toate mamele din lume, pentru mine doar una este specială şi aceea eşti tu, dragă mamă. Îţi mulţumesc că eşti mama mea şi că Dumnezeu m-a ales pe mine să fiu fiica ta. Să ştii că îmi pare foarte rău pentru că te mai supăr câteodată şi nu te ascult, sunt şi eu un copil - şi ca toţi copiii, mai greşesc. Îţi mulţumesc că eşti mereu lângă mine şi că îmi faci toate poftele, că ai grijă de mine, că indiferent de prostiile pe care le fac mă vei iubi necondiţionat. Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, aş vrea să îţi urez un mare, mare, mare “La mulţi ani “! Să ai grijă de tine pentru că vreau să trăieşti foarte mulţi ani, să fii fericită alături de soţul tău, alături de copii, de viitorii nepoţi şi, de ce nu, şi alături de strănepoţi. Nu vreau să par egoistă, dar te vreau doar pentru mine. Să ştiu că eşti mereu lângă mine ori de câte ori apare în viaţa mea o bucurie sau un necaz, să râd alături de tine sau să plâng pe umarul tău. Eşti o mama şi o femeie specială pentru noi toţi, mereu ai ştiut să faci diferenţa dintre bine şi rău, ai ştiut cum să ne ţii uniţi pe toţi, ai reuşit să ţii întotdeauna casa şi gospodăria, chiar dacă nu te ajuta nimeni. Eşti o mamă la un milion şi vreau să îţi mulţumesc pentru tot şi să nu uiţi că te iubesc enorm!   

Daniela Lida pentru mama Valentina 

 

“Tu, dragă mamă, meriţi tot ce e mai bun pe lume!”

Dragă mamă, cu ocazia zilei femeii, 8 Martie, vreau să-ţi împărtăşesc câteva cuvinte. În primul rând, vreau să-ţi mulţumesc pentru absolut tot, îţi mulţumesc că mi-ai dat viaţă, că m-ai crescut, că ai avut grijă de mine şi că mă iubeşti. Nu-ţi poţi închipui cât de rău îmi pare că uneori fac lucrurile contrar dorinţelor tale. Ştiu că sunt încăpăţânată, că te supăr, dar mă voi îndrepta. Chiar dacă ne mai certăm şi stăm ore întregi fără să vorbim, habar nu ai cât de mult aş vrea să ne împăcăm mai repede. Tu, dragă mamă, meriţi tot ce e mai bun pe lume. Mă asculţi, mă ierţi, îmi dai sfaturi oricând şi să nu uităm că mă şi cerţi dar niciodată fără motiv. Vreau să ştii că eşti cea mai îndrăgită şi iubită femeie din viaţa mea şi că aş face orice să nu te pierd. La mulţi ani! Eşti cea mai bună mamă din lume! Te iubesc enorm, mami!

De la Iustina Luca pentru mama Vasilica 

 


“Mamă, eşti cea mai bună prietenă a mea şi ai avut încredere necondiţionată  în mine, indiferent de situaţie!”

Nici nu ştiu cum să încep, deoarece sunt  multe de spus. În primul rând , trebuie să îţi spun că eşti o persoană minunată, blândă şi o femeie puternică, foarte puternică. Aş vrea să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut şi sunt sigură că vei mai face pentru mine. Eşti cea mai bună prietenă a mea şi mereu vei fi. Întotdeauna când am avut nevoie de ceva, nu mi-ai oferit doar o mână de ajutor, ci pe amâdouă. M-ai învăţat multe lucruri folositoare, mereu îmi spuneai că trebuie să mă port frumos cu oamenii chiar dacă ei nu o fac, m-ai învăţat că adevărata valoare a unui om nu constă în bunurile materiale pe care le deţine, ci în sufletul său. De la tine am învăţat că oricâte obstacole îţi scoate viaţa în cale trebuie să fii puternic şi să ai speranţă că totul va fi bine. Ai avut grijă de mine şi de surorile mele cum nimeni altcineva n-ar fi avut, ne-ai acordat mereu atenţia şi sprijinul necesar atunci când aveam câte o problemă. Sunt mândră de tine, mamă, da, sunt foarte mândră pentru că întotdeauna ai făcut ceea ce e corect şi ne-ai învaţat şi pe noi să facem asta. Ştii ce am apreciat cel mai mult la tine? Faptul că m-ai lăsat mereu să îmi spun părerea despre orice, încă de când eram mică, chiar dacă era una absurdă, faptul că m-ai lăsăt să fac orice, chiar dacă ştiai că rezultatul nu era mereu pozitiv, m-ai lăsat să trăiesc asta pe pielea mea fără să mă critici, m-ai lăsat să simt cum e să eşuezi, ceea ce m-a ajutat enorm, dar cel mai important lucru este faptul că ai avut încredere necondiţionată în mine, indiferent de situaţie. Ai fost o mamă excelentă şi încă eşti, sper ca pe viitor să devin şi eu o mamă bună ca şi tine sau măcar pe jumătate, o mamă cu care copilul meu să se poată mândri, aşa cum o face eu cu tine. Această zi de 8 Martie este un prilej minunat să îţi reamintesc cât de mult te iubesc, şi că ai un loc special în inima mea. La mulţi ani, mama minunată! 

De la Vasilica Năstase pentru mama Ionica

 


„Draga mamă, eşti cel mai bun sfătuitor al meu! Mă simt foarte norocoasă că eşti mama mea!”

Cu ocazia zilei de 8 martie vreau să îţi urez un sincer şi călduros “La mulţi ani !“ Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea şi mă simt foarte norocoasă că eşti mama mea! Eşti cel mai bun sfătuitor şi ai cele mai minunate idei în materie de orice. Mă înţelegi cel mai bine şi îţi dai seama foarte uşor când este ceva în neregulă cu mine şi sunt mândră că mă pot baza pe tine. Eşti o persoană caldă şi mereu cu zâmbetul pe buze iar acest accesoriu (zâmbetul) te face cea mai frumoasă persoană! Ai un suflet bun şi emani o energie care atrage oamenii aproape, aceasta este cea mai de preţ calitate a ta. Cu tine pot discuta orice problemă, deoarece eşti cea mai bună prietene a mea şi atunci când găseşti o rezolvare, încrederea în tine este sporită. Nu ştiu ce aş mai putea să îţi spun, în afară de faptul că te iubesc enorm şi este cea mai specială persoană din viaţa mea .

De la Teodora Oancea pentru mama Paula 

 

„Draga mea mamă, îţi mulţumesc pentru fiecare zi în care ai avut grijă de mine!”


Cu ocazia zilei de 8 Martie vreau să îţi arăt, în scris, tot ce simt eu pentru tine. Tu pentru mine eşti prietenă, soră şi mamă, persoana care mi-a dat viaţă, cea care m-a crescut şi m-a iubit din prima secundă a vieţii mele. Ai fost lângă mine mereu, m-ai ajutat şi m-ai îndrumat. Eu poate că uneori mai greşesc, deşi tu mă avertizezi şi îmi explici ce e rău şi ce e bine,dar mereu ai dreptate şi îmi pare rău că nu te-am ascultat. Îţi mulţumesc pentru fiecare zi în care ai avut grijă de mine, în care mi-ai fost alături indiferent de situaţie. Mi-ai arătat că nimic nu este imposibil, că orice vis devine realitate dacă lupţi şi dacă eşti ambiţios şi mi-ai arătat că un om poate avea mai multe feţe. Tu ştii cel mai bine cât te iubesc şi cât de mult ţin eu la tine şi că nu te-aş schimba pe nici-o altă mamă de pe planeta asta. Eşti înţelegătoare şi îţi place să mă ştii în siguranţă tot timpul, iar eu pentru asta îţi mulţumesc. Sper că atunci când voi avea şi eu copii mei să fiu şi eu la fel de iubitoare, înţelegătoare şi de plină energie. Tu pentru mine eşti un exemplu, cel mai bun exemplu de urmat în viaţa aceasta, şi sunt mândră că am o asemenea mamă. 

 

De la Camelia Iacob pentru mama Fănica 

 

Dragă mamă, 

Cu ocazia zilei de 8 martie vreau să îţi urez un sincer şi călduros “La mulţi ani !“. Eşti o persoană importantă pentru mine.Tu eşti cea mai îndrăgită şi iubită femeie din viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că mă ajuţi când am nevoie şi, desigur, ai încredere mereu în mine. Îmi doresc ca pe viitor să fii mândră de mine. Eşti fiinţa care mi-a dat viaţă, m-a crescut şi m-a educat cum ai ştiut mai bine. Sunt mândră că am o mamă atât de frumoasă şi tânără. Chiar dacă uneori te mai supăr şi sunt încăpăţânată, vreau să ştii că aceste lucruri nu le fac intenţionat. Chiar dacă uneori mă cerţi sau mă pedepseşti, ştiu că faci asta doar pentru a mă ajuta să îmi dau seama unde am greşit. În ochii mei te văd o persoană sigură pe sine şi mereu cu capul pe umeri. Eşti o persoană capabilă să rezolve orice problemă, de aceea îmi doresc să fii mereu lângă mine să îmi dai o mână de ajutor atunci când am nevoie. Tu pentru mine eşti mamă, tată, soră, prietenă, dar nu în ultimul rând, ajutorul meu de încredere. Chiar dacă nu îţi  spun de foarte multe ori, sunt un copil norocos că te am ca mamă. Cu această scrisoare vreau să îţi amintesc cât de mult te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Eşti o mamă exemplară! Încă o dată, la mulţi ani, scumpa mea mamă! Te iubesc! 

De la Gina Iorga pentru mama Daniela 

 

„Îţi mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu un om corect!”

Draga mea mamă, cu ocazia zilei de 8 martie, aş dori să îţi spun cât de mult te iubesc! Nu prea mă pricep la mesaje de genul şi poate de asta nu ţi-am arătat niciodată tot ceea ce simt şi îmi pare rău pentru asta, dar să ştii că îţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine până acum. Sunt conştient de toate sacrificiile pe care tu le-ai făcut pentru mine. Îţi mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu un om corect, să mă port cu ceilalţi aşa cum aş vrea şi eu ca ei să se poarte cu mine. Pe scurt, îţi mulţumesc că m-ai ajutat să devin cine sunt astăzi. Ştiu ca uneori am fost neascultător sau leneş şi ştiu că te-am supărat şi îmi pare nespus de rău pentru asta, dar îţi promit ca voi încerca să fiu mai bun. Aş dori să-ţi urez o Zi a Mamei fericită, îţi doresc să fii sănătoasă, să trăieşti mult, mult de tot şi să rămâi mereu aşa cum eşti. Ştii cum se spune: cât timp ai părinţii pe pământ, eşti încă copil! Îţi doresc tot binele din lume şi sper ca pe viitor să fii alături de mine şi de sora mea. 

De la Andrei Scobai pentru mama Ana-Maria 

 

„Dragă mamă, îţi doresc numai bucurii şi împliniri!”

Cu ocazia zilei de 8 martie care se apropie cu paşi repezi, îţi scriu această scrisoare pentru a-ţi arăta cât de mult te iubesc. În primul rând, vreau să îţi urez un călduros „La mulţi ani” şi să îţi spun că îţi doresc numai bucurii şi împliniri. Cu toate că ţi-am greşit de multe ori, vreau să te rog să mă ierţi. Să ştii că te iubesc mult, cu toate că uneori nu îţi arat acest lucru .

De la Gheorghiţă Botezatu pentru mama Maricica 

 

 

„Eşti specială pentru mine şi vreau să îmi fii alături mereu!”

Dragă mamă, cu ocazia zilei de 8 martie, vreau să îţi urez multă sănătate, fericire şi bucurie. Sper ca pe viitor să ai multe bucurii şi realizări din partea mea, mai pe scurt vreau să te bucuri că mă ai. Sper ca această zi să fie una specială atât pentru tine, cât şi pentru noi. Vreau ca în această zi să fii mai fericită şi mai bucuroasă şi  să vorbim mai mult. Eşti specială pentru mine şi vreau să îmi fii alături mereu.

De la George Purice pentru mama Lenuţa 

„Dumnezeu să te ţină la fel de veselă, sănătoasă şi în putere!”

 

Cu ocazia zilei de 8 martie vreau să îţi urez multă sănătate, să fii fericită alături de noi, să fii iubită atât de noi, cât şi de ceilalţi din jurul tău, să ne sprijini la orice pas din viaţa noastră. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, că m-ai crescut şi educat  atât de frumos, pentru grija purtată. Mă bucur că eşti mama mea, cu care semăn atât de bine. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi dăruiască tot ce ţi-am scris eu şi să te ţină la fel de veselă, sănătoasă şi în putere ca şi până acum, să te ajute să treci peste toate necazurile care ni s-au întâmplat. Indiferent de ce ţi se va întâmpla, noi vom fi alături de tine. Te iubesc mult, mamă! 

De la Ioana Lechea pentru mama Mariana

 

 

„Îţi mulţumesc că ai fost mereu alături de mine!”

 

Cu ocazia zilei de 8 martie vreau să îţi urez un an plin de bucurii şi vreau să îţi mulţumesc că m-ai crescut, că ai avut grijă de mine şi că ai fost mereu alături de mine. Vreau să îţi spun că nu o să te dezamăgesc vreodată. Chiar dacă ai fost plecată în străinătate atâţia ani, ne-ai lăsat pe mâini bune pe mine şi pe fratele meu, şi nu ne-a lipsit nimic. Îţi doresc să ai parte de acum încolo de tot ceea ce îţi doreşi şi să te bucuri de ce ai. Te iubesc mult!

De la Gabriela Iuga pentru mama Mariana

„Îţi mulţumesc pentru toate sacrificiile făcute pentru ca eu să am cea mai frumoasă copilărie!”

Dragă mamă, cu ocazia acestei zilei de 8 Martie îţi transmit un scurt mesaj prin care vreau să îţi mulţumesc pentru toate sacrificiile făcute pentru ca eu să am cea mai frumoasă copilărie. Îţi sunt foarte recunoscător pentru asta. Vreau ca această zi să fie cea mai specială din viaţa ta şi îmi doresc să îţi aminteşti mereu de acest mesaj. Şi dacă pe viitor voi face vreo prostie, te rog să mă ierţi ca şi acum, lucrul pentru care îţi mulţumesc foarte mult şi îţi voi fi recunoscător toată viaţa.

De la Laurenţiu Gavrilă pentru mama Liliana

În perioada 1-8 Martie 2016, Ziarul de Vrancea a derulat concursul "Mami, te iubesc!", editia a VI-a, dedicat celor mai dragi ființe de pe pământ. Le-am oferit tuturor cititorilor șansa de a-și felicita public ființele dragi. Mulțumim tututor participanților și La mulți ani MAMELOR!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.