Mami, Te Iubesc!

Din tot ce iubesc pe lume, pe tine te ador

Ziarul de Vrancea
8 mar 2007 5713 vizualizări
Din toate nestematele, tu esti cea mai pretioasa

Din toate minunile ce ma inconjoara, tu imi dai putere sa traiesc

Din toate stelele de pe cer, tu imi incalzesti inima

Pentru ca tu esti mamica mea!


în luna iubirii, ingerii cinta doar pentru tine! Cinta doar pentru tine, mamica mea, caci tu esti cel mai pretios, dar pe care l-am primit si pe care l-as fi putut primi vreodata. Tu esti ingerul care imi da putere sa traiesc, sa zimbesc, sa fiu fericita! Fara tine, viata mea ar fi pustie, inima mea ar plinge, nu ar putea sa fie vesela vreodata! Doar cuvintele tale, doar caldura sufletului tau, doar ele imi sint alaturi mereu, doar ele aduc rasaritul soarelui in inima mea. Din toate stelele ce stralucesc pe cer, doar tu stii sa stergi lacrimile de pe obrazul meu, doar tu stii sa transformi tristetea in zimbet, doar tu stii sa imi aduci visele, brat la brat cu dragostea ta! De as putea sa iti daruiesc inima mea, ai vedea ca, atunci cind

este linga tine, este fericita, zimbeste, de as putea sa iti daruiesc sufletul meu, ai vedea ca atunci cind este linga tine, se umple de lumina, de caldura, impodobite de iubire. Doar tu, doar dragostea ta, stie sa alunge norii din sufletul meu, stie sa stearga picaturile de ploaie din inima mea cu raze de soare, doar tu, mamica mea, doar tu imi luminezi inima, imi dai putere sa infloresc zi de zi, ca un boboc de trandafir ce are nevoie doar de zimbetul tau pentru a-si deschide petalele si a-i zimbi cerului.

De as putea culege toate florile din lume, ti le-as darui, iar ele s-ar umple de iubire, de splendoare, s-ar mple de caldura din inima ta si ar trai, doar datorita iubirii tale, pentru totdeauna! Zi de zi, cind privesc la soare, in lumina lui, vad privirea ta plina de iubire, de blindete si intelegere, in caldura lui vad doar zimbetul tau dulce ce aduce veselie in jurul meu, ce imi da putere sa fiu fericita, sa merg mai departe, caci, fara tine, viata mea nu ar avea rost! Tu si dragostea ta veti fi mereu in cea mai luminoasa parte a inimii mele. Veti fi mereu inconjurate de raze de soare, caci voi sinteti cele mai pretioase daruri primite, caci pe voi va iubesc cel mai mult din intreaga lume, mult mai mult decit se poate exprima in cuvinte!

Stiu ca aceste cuvinte nu sint deajuns pentru a-ti arata dragostea mea, dar ele au fost scrise de aldura inimii mele, caldura pe care doar tu mi-o daruiesti zi de zi, de sufletul meu, ce zimbeste doar pentru tine!!

Iti multumesc pentru ca esti mamica mea!!


Te ador, mami!!


Ciolca Raluca Maria

Scoala "Stefan cel Mare", Cls. a VI-a E



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.