Mami, Te Iubesc!

Te iubesc, dulce mama

Ziarul de Vrancea
8 mar 2007 2309 vizualizări
Dumnezeu i-a creat chip dintr-o particica de soare, ochii i-a pus din doua stelute argintii, iar buzele-s luate dintr-un cosulet plin cu capsuni!

I-a modelat o inima din aur si mi-a dat aceasta fiinta mie. Cit de mult te iubesc, dulce mama, nu pot sa spun: e mai mult decit ar incapea vreodata in cuvinte! Pot doar sa-ti spun cit de norocos sint ca te am zi de zi alaturi de mine! Si-ti multumesc! Pentru ca m-ai adus pe lume si mi-ai aratat soarele si primii fulgi de nea! Pentru ca imi zimbesti cu blindete atunci cind sint trist si alungi norii incruntati de pe chipul meu!

Pentru ca esti linga mine atunci cind am nevoie de un prieten, rizi alaturi de mine cind sint fericit si ma inveti cum sa am incredere in mine. Pentru ca ma alini atunci cind sint bolnav, imi stergi lacrimile cu vorbe duioase si ma incurajezi atunci cind am nevoie! Pentru ca-mi arati drumul drept in viata, ma inveti sa fiu onest si drept si-mi indrumi primii pasi in lume! Pentru ca ma inveti ce este bine si ce este rau, ma certi si ma incurajezi atunci cind gresesc, ma lauzi cind reusesc. Pentru toate acestea si pentru multe pe

care nu le-am spus iti multumesc din tot sufletul si vreau sa stii ca te iubesc!


Andrei Cristea, clasa a IV-a C, Scoala "Stefan cel Mare"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.