Femei de Succes

Nausica Mircea, cel mai de succes creator de moda

Mihai Boicu
21 dec 2006 12222 vizualizări
Nausica Mircea a intrat in rindul creatorilor de moda consacrati din Romania prin cistigarea titlului de cel mai bun creator de moda al anului 2006 la "Gala femeilor de succes", categoria "Creatori de moda consacrati".

Evenimentul a avut loc marti seara, la Palatul Parlamentului, si a strins la un loc cele mai apreciate doamne din lumea politica, artistica, a sportului, dar si din cea a afacerilor.

Nausica Mircea, care administreaza marca Nausica Mode, spune ca juriul i-a acordat premiul pentru prezentarile de moda pe care le-a facut peste hotare dar si pentru modul in care s-au reflectat in

presa. "Cea mai importanta participare a fost la tirgul Pret-à-Porter de la Paris, care s-a materializat pe 6 decembrie si cu o prezentare de moda la Ambasada Romaniei din Paris. Luni seara am prezentat colectia mea pe o melodie cintata live de Andra. A fost un eveniment deosebit pentru mine, mai ales ca am fost inconjurata de Andreea Marin, Ioana Tariceanu, Elena Basescu, Oana Pellea", ne-a spus emotionata Nausica Mircea. Creatoarea de moda a cistigat trofeul la concurenta cu mai cunoscutele

creatoare Ingrid Vlasov, Irina Schrotter si Eliza Panait. Succesul obtinut de Nausica Mircea este o continuare a performantei obtinute anul trecut tot la "Gala femeilor de succes", unde a fost prima la categoria "Creatori de moda in ascensiune". "Cea mai mare bucurie a mea este aceea ca reprezint judetul cu mindrie. Anul viitor imi propun sa intru mai mult pe piata romaneasca cu produse de serie si sa ma impun pe piata internationala cu produse de serie mica si unicat", ne-a mai spus Nausica Mircea. Sotia subprefectului Dragos Mircea va avea un program incarcat anul viitor. Astfel, printre altele, in luna februarie va participa la tirgul Pret-à-Porter de la Paris si Moda UK din capitala Marii Britanii. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.