1 Iunie, Ziua tuturor copiilor

Lucrari de arta miscatoare

Iulia Crețu
2 iun 2007 6667 vizualizări
Tinerii talentati de la Liceul de Muzica si Arte "Gh. Tattarascu" si-au facut ieri cei mai multi prieteni in Gradina Publica din Focsani.

Sute de mogildete de gradinita si ciclu primar i-au asaltat pe artistii pictori pe piele. Boticul de pisica sau de catel, fluturii sau motivele florale au fost un "must have" al zilei de ieri. Daca vinzatorii ambulanti de vata de zahar, gogosi sau seminte prezenti in Piata Unirii au fost uitati de principalii lor clienti, artistii cu acuarela abia au facut fata cererilor de body painting. Printre cei care au vrut sa se transforme pentru ziua sa intr-un catel a fost si piciul Stefan, de 4 ani, din Focsani. El ne-a dezvaluit ca ii plac mult animalele si ca preferatii lui sint cateii. "A primit multe cadouri de Ziua Copilului,

printre care si desenul pe fata si o masina", ne-a spus mama lui Stefan. Masca lui a facut senzatie printre cei de virsta lui, ieri la prinz abia mai reusind sa descoperi pictorul inconjurat de atitea potentiale "pinze" miscatoare. Nu numai cei mici au fost interesati de mustati si botic de animale, ci si adolescentii participanti la editia aniversara a Stagiunii Teatrale a Elevilor Vrinceni. Ca sa sarbatoreasca premiul juriului si recunoasterea talentului actoricesc, o parte dintre liceenii actori si-au pictat fata. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.