Orașul Panciu

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
4 mai 2011 1553 vizualizări
Apa si canalizare la Panciu, prin Vranceaqua

La Panciu au fost inaugurate ieri lucrarile din contractul "Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare", cuprins in cadrul proiectului finantat din fonduri europene "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Vrancea" - "Vrancea Aqua". Lucrarile vor consta in reabilitarea si extinderea a 32 km de retele de apa si 34 km de canalizare si vor fi realizate de firma Hidroconstructia S.A. Bucuresti, companie care a cistigat licitatia publica. Valoarea totala a lucrarilor este de aproape 30 milioane lei, iar termenul de executie este de 28 luni, incepind cu 23 martie 2011. La lansarea acestor lucrari au participat presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, directorul Directiei de Dezvoltare din CJ, Iulian Matache, Gheorghe Vasilescu, directorul CUP SA si Vasile Pintilie, presedintele Asociatiei Intercomunitare de Dezvoltare Vranceaqua. Proiectul Vrancea Aqua, finantat prin POS Mediu, are o valoare de 442 milioane lei, respectiv 100 milioane euro. (M. B.)



Stan Rogoz si Maria Lupu fac propaganda Legii Educatiei


Sefii invatamintului vrincean continua campania de informare pentru noua Lege a Educatiei. Inspectorul general Stan Rogoz si inspectorul adjunct Maria Lupu vor merge intr-un periplu prin scolile din judet, ocazie cu care vor discuta cu directorii despre aplicarea si noutatile aduse de noua lege. Orasul Adjud a fost primul bifat pe lista ieri, urmind ca azi cei doi "generali" sa se deplaseze la Panciu. Vor urma miine scolile din Vidra, iar cele din Dumbraveni pe 10 mai. Unitatile din Focsani vor fi lasate la urma, pe 12 mai urmind sa aiba loc o intilnire cu directorii scolilor. "Vor fi discutate elementele de noutate si aplicatiile noii legi. Astfel, de la 1 septembrie toata lumea va fi pregatita", ne-a spus Rogoz. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.