Orașul Panciu

Turul Panciului

Raluca Manolache
27 dec 2010 1628 vizualizări
Spectacol de Craciun, finantat de sponsori

Pusculita goala a Primariei Panciu nu i-a oprit pe edili sa organizeze si in acest an un spectacol de Craciun pentru locuitorii orasului. Pancenii s-au bucurat ieri de o seara de colinde, organizata in jurul bradului amplasat in centrul orasului, unde invitati au fost artistii Andrada, Simona Nae, Aurel Moldoveanu si Veta Biris. "Este un spectacol de Craciun si o seara de colinde pentru panceni. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar al mai multor sponsori, carora le-am explicat ceea ce vrem sa facem. De la bugetul local nu aveam bani", a declarat viceprimarul Iulian Nica. Centrul orasului a fost inchis circulatiei, vehiculele fiind deviate pe un traseu ocolitor ieri, incepind cu ora 12. Spectacolul de Craciun este singurul eveniment organizat de Primaria Panciu in aceasta perioada. Muncipalitatea a instalat linga statuia eroului necunoscut un brad inalt de circa 10 metri, obicei deja intrat in traditia orasului. (Gabriela DRAGHICI)


Caldura pentru Ambulanta din Panciu


Statia de Ambulanta din Panciu are din aceasta iarna caldura furnizata de centrala pe gaz. Aceasta a fost montata dupa ce ani buni, cadrele medicale incercau sa se incalzeasca cu ajutorul resourilor. Unitatea a fost conectata la reteaua de gaze natural, investitia facuta de Statia de Ambulanta Judeteana (SAJ) Vrancea fiind de 200 milioane lei vechi. "Statia de Ambulanta a fost conectata la sistemul de distributie a gazului. Procedurile au durat luni de zile. S-a luat aceasta decizie pentru a se imbunatati conditiile de munca ale angajatilor", spune dr. Cristian Onia, managerul SAJ. Astfel, acum cei aproape 30 de salariati au caldura si apa calda in permanenta. La statia Panciu sint patru autosanitare care deservesc populatia din aceasta zona. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.