Orașul Panciu

Zilele orasului Panciu , cu bani din sponsorizari

Doina Ganea
23 sep 2010 1610 vizualizări
Pina pe 26 septembrie pancenii sint in sarbatoare

Cea de a VIII-a editie a "Zilelor orasului Panciu" are loc in perioada 22-26 septembrie in pofida unor conditii de austeritate. Primarul Ion Petre precizeaza insa ca evenimentele nu sint finantate din bugetul local, pentru desfasurarea acestora Primaria primind sponsorizari de la mai multi oameni de afaceri din oras. Edilul orasului Panciu ii invita pe panceni sa participe nu doar la actiunile desfasurate in zona centrala a orasului, ci si la cele organizate la Manastirea Brazi, in cadrul Festivalului Religios unde vor avea loc work-shopuri dedicate picturii, respectiv arta crestina: icoane pe sticla, icoane pe lemn, icoane pe pinza, grafica, creatie literara si cintece de toaca. Ieri, in prima zi sarbatorii a avut loc Hramul "Sfintului Teodosie de la Brazi", urmind ca astazi si miine sa se desfasoare Festivalul Religios "Sfintul Teodosie de la Brazi", editia a II-a. Simbata manifestarile vor incepe cu defilarea Fanfarei Garnizoanei Focsani in centrul orasului, continuate cu un spectacol folcloric, deschiderea tirgului mesterilor populari, a expozitiilor de arta vizuala si mestesuguri populare, a Salonului Auto Panciu "" editia a IV-a si tirgul de masini si utilaje agricole. Tot simbata sint pregatite mai multe intreceri sportive. Duminica pancenii vor incepe petrecerea inca de la ora 11.00 cu muzica populara si ea se va continua la orele 21.30 cu recitalul trupei Directia 5, iar la ora 23.30 un foc de artificii va anunta sfirsitul celei de-a VIII-a editii a "Zilelor orasului Panciu". (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 8 ore, 24 minute, 34 secunde
Pai unde-i viata mai scumpa?, la Panciu.Asa ca acei sponsori sunt locuitorii orasului, nu vedeti ca preturile cresc de la o zi la alta la toate produsele.
, acum 739397 zile, 8 ore, 24 minute, 34 secunde
Orice fenomen cu iz cultural este binevenit oriunde. Cat despre sponsorizari, felicitari cui a facut rost de ele, indiferent cum. Ca asa-i in tenis.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.