Orașul Panciu

Piata de struguri amenajata, asteptam clienti!

Ziarul de Vrancea
6 sep 2010 1786 vizualizări
Acesta ar putea fi anuntul dat de Primaria Panciu pentru a ocupa spatiul amenajat la marginea orasului destinat podgorenilor

De mai bine de doi ani, "Piata de struguri" din Panciu sta nefolosita, desi autoritatule locale s-au straduit sa o amenajeze pentru a arata ca le pasa de munca viticultorilor care se plingeau ca nu au un spatiu in care sa-si defaca marfa. Acum insa, dupa ce piata a fost amenajata, nici un vinzator de struguri n-a catadixit sa-si prezinte acolo produsele. "Facem un apel pe aceasta cale catre toti producatorii sa mearga sa-si vinda marfa in piata special amenajata si sa nu mai astepte clientii acasa, la poarta sau pe marginea drumului. Este un loc bun, unde se pot intilni ofertantii si cumparatorii. Acolo pot sa vina cu carute, cu cosuri sau ladite. Deocamdata nu platesc nimic. Am considerat ca este important sa se creeze un spatiu cunoscut de toata lumea si unde sa se stabileasca pretul la struguri, sa se faca tranzactia. Noi am trimis e-mail-uri la toate primariile din nordul si vestul tarii in care le aduceam la cunostinta ca pot gasi struguri la noi la piata. I-am rugat pe cei de acolo sa puna un anunt la sediul primariei in acest sens. Noi facem orice demers, ramine ca si oamenii sa vina sa-si vinda strugurii fiindca este pacat, este un loc foarte bine amenajat si pentru care Primaria nu percepe nici un ban!", ne-a declarat viceprimarul orasului Panciu, Iulian Nica. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.