Orașul Panciu

Turul Panciului

Ziarul de Vrancea
9 aug 2010 1123 vizualizări
Au reaparut «broastele» la Panciu

De citeva zile, pe strazile din Panciu au reaparut sistemele de calmare a traficului. «Broastele» au fost montate de catre cei de la Primarie, la sugestia politiei locale. «Aceste sisteme au mai existat in orasul Panciu, dar s-au deteriorat in timp. Am decis sa le scoatem de tot, iar acum, impreuna cu cei de la Primarie, le-am pus la loc. Noi doar am oferit consultanta si am spus unde trebuie montate. Sint foarte bune pentru a-i tempera pe cei care circula cu viteza. In ultimele zile, dupa venirea cetatenilor romani care muncesc in strainatate, circulatia in Panciu este mai intensa. Acestia nu ne-au facut insa probleme in trafic, cum se intimpla in anii trecuti. Oricum au inceput sa vina din ce in ce mai putini si nu-si mai permit nici luxul din trecut. Din acest motiv nici nu mai avem zgomotul produs de masinile puternice», ne-a spus comisarul Cosntantin Belibou, adjunctul sefului Politiei orasului Panciu. (Dan CHIRIAC)


Lucrari de contorizare la blocuri


Firma Oltcarn Construct SA din Rimnicu Vilcea este cistigatorul anuntat de Primaria Panciu la licitatia pentru montarea de contoare de energie termica la blocurile din oras, potrivit SEAP. Valoarea lucrarilor care vor fi executate se ridica la peste 10 milioane de lei, adica la 8.854.042 de lei, fara TVA. La aceasta licitatie, Primaria Panciu a avut de ales intre doi ofertanti, criteriul de selectie fiind oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Obiectivul de investitii consta in lucrari de proiectare si executia unor lucrari pentru realizarea de retele termice de la Centrelele Termice de la blocuri, contorizarea individuala pentru caldura cu montarea de gigacalorimetre si contorizarea apei calde menajere (AMC). Potrivit oficialilor Primariei, investitia vine ca urmare unei alte investitii majore realizata in oras si anume: alimentarea cu gaze. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.