Orașul Panciu

Internetul, noul raft de vinzare pentru vinurile de Panciu

Iulia Crețu
12 iul 2010 1973 vizualizări
Din magazinul virtual al celor de la Veritas Panciu se poate cumpara si o sampanie de lux, imbuteliata in sticla de cristal placata cu aur si argint

Ocazie speciala sau un eveniment de petrecere in familie? Aveti nevoie de un vin bun, pe a carui eticheta sa scrie ca este produs in podgoriile de la Panciu? S-a gasit solutia! Un simplu click pe site-ul www.vinuridepanciu.ro si soiurile dorite pot fi livrate la dvs acasa, fara sa bateti magazinele si sa va incurcati la raftul de licori bahice. Magazinul on-line de vinuri este bine aprovizionat si va ofera licori in functie de cit sinteti dispus sa cheltuiti, de la 3,60 lei pentru vinul alb vrac "Dr. Pusca" si pina la 2.301 lei pentru sticla de 15 litri de Sampanie alba speciala. De asemenea, la raftul virtual de vinuri pancene aveti posibilitatea de a alege si diferite soiuri la reducere, pentru fiecare sticla fiind scurte prezentari astfel incit sa nu alegeti un vin nepotrivit la meniul de la masa. Pe pagina de internet www.vinuridepanciu.ro aflam ca degustatorii internauti au preferat sa adauge in cos in special sticle de Feteasca Neagra Horeca, Sampanie alba clasica, Sampanie alba Horeca, Sauvignon Blanc si Pinot Gris, toate marca Veritas. Cunoscatorii pot alege intre sortimente de vinuri Curtea Domneasca, Dr. Pusca, Vinul razesilor sau Sampania Veritas Panciu si Stefan cel Mare. Pentru comenzile speciale, podgoria va serveste licoarea strugurilor in sticle de cristal placate cu aur sau argint. "Dozare subtila, de traditie in producere, splendoare in prezentare si delicatete la degustare. Va face sa redescoperiti magia sarbatorii. Rezervati-l pentru marile ocazii! Sticla de cristal placata cu aur si argint plaseaza cea mai buna sampanie de Panciu in segmentul sampaniilor de lux disponibile doar la comenzi speciale", este prezentarea facuta de firma pe magazinul on-line. Desi vinzarea on-line este viitorul comertului, vrincenii si romanii in general nu blocheaza paginile magazinelor virtuale pentru a-si cumpara ceea ce au nevoie. Iar raftul cu vinuri de pe internet nu face exceptie. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.