Orașul Panciu

Piscina si bai turcesti la Panciu

Iulia Crețu
15 mar 2010 3571 vizualizări
Investitia, realizata de firmele Decorex-Titan, se ridica la suma de 200.000 euro

Orasul Panciu se va bucura din aceasta vara de distractie la piscina. Investitia, realizata de firmele Decorex Professional-Titan Construct, va fi realizata in apropierea complexului de locuinte construit prin acelasi parteneriat pe strada Independentei, la fosta Autogara. Pentru realizarea piscinei se vor investi 200.000 de euro, iar in trei luni aceasta va fi functionala. Adica, din aceasta vara, pancenii, dar si vrinceni din zonele apropiate, se pot racori si distra aici. Investitorii spun ca, pe linga bazinul cu apa, vor face si doua saune, una uscata si una umeda, jacuzzi si sala de fitness. "Capacitatea piscinei va fi de 250-300 de persoane. Vara, aceasta va fi descoperita, iar iarna se acopera si va functiona cu apa incalzita. Proiectul nostru de investitie va prinde, mai ales ca in Vrancea nu exista asa ceva, iar vrincenii merg la Buzau sau Bacau, unde exista piscine similare. Investitia va cuprinde si un restaurant micut, dar si o terasa care va fi functionala pe timp de vara", ne-a declarat Cristinel Florentin Sandu, administratorul afacerii Decorex Titan. Grupul de firme nu este la prima investitie de anvergura in orasul Panciu. In primavara lui 2008, firmele au inceput constructia unui complex de locuinte de lux care, in acest moment, a fost cumparat in totalitate. Cristinel Sandu afirma ca in toamna lui 2010 s-ar putea incepe investitia si la o fabrica de prafoase, pe linga cele deja existente ale firmei Decorex, de lacuri si vopsele. "Desi este criza, noi investim. Acum totul este mai ieftin. Noi folosim o parte din materiale de constructii proprii, la fel si forta de munca. Sa incepi o constructie acum, ar insemna 30-40% mai ieftin", a completat administratorul Cristinel Florentin Sandu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 36 minute, 2 secunde
succes
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.